Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: Lenco PIR-510BK

Termékkatalógus
Lenco PIR-510BK - Rádió

Vélemények: Lenco PIR-510BK

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lenco PIR-510BK témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lenco PIR-510BK termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lenco PIR-510BK megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 03. 09., változat: Lenco PIR-510BK
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
az akkumulátor csak 2 órát bírta
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 01. 30., változat: Lenco PIR-510BK
Hitelesített vásárlás
Megszilárdul, megszilárdul és újra megszilárdul. Horror és terror. Körülbelül minden 20. gombra kattintás után a rádió üres lesz. Semmi más nem segít, mint a mechanikus kapcsolóval kikapcsolni és újra bekapcsolni. Ezután a rendszer betöltése 1-2 percet vesz igénybe. Ha sikerül bekapcsolni a rádiót egy adott állomásra, akkor az gond nélkül működik, de nem szabad kattintani. A következtetés az, hogy nem szabad túl sokat használni a gombokat ezen a rádión. Ha egy állomásra hangolódsz, és mindig azt hallgatod, akkor boldog leszel.
Papíron kiváló műszaki paraméterek. Elég tisztességes hangzás egy ilyen kis eszközhöz képest. Elméletileg nagyszerű funkciók. Egy elméletileg technológiával terhelt eszköz. Amikor elindítom az állomást, szépen játszik, de nem kapcsolhatok. Nagyon érzékeny DAB+ és FM tuner.
Megmerevedik, elakad, 60 másodperc alatt bármikor szimulálhatom a lefagyást. Sokáig tart neki. Az akkumulátor még készenléti üzemmódban is világít a kijelző, ami a háttérben lemeríti az akkumulátort. Az akkumulátor csak 1,5-2 órát bír ki. A beépített akkumulátor nem töltődik, ha a töltő csatlakoztatva van, és a rádió be van kapcsolva. Ha kikapcsolja a rádiót, az akkumulátor elkezd töltődni. Az ébresztőóra nem működik elemmel. Ha több WiFi van tárolva, akkor a készülék nem fog automatikusan csatlakozni egy másik WiFihez, ha egyébként is áthelyezi. Az egész gépezet nagyon lassú és lusta, és mindig várakozni kell. A mobilalkalmazás jó ötlet, de megint csak késik, várakozik és lefagy. Az FM nem tudja az RDS-állomások nevét a kedvencek közé menteni. A földfelszíni adásoknál az 5 másodperces gombtartás az internetes adásokra való átkapcsolással nem működik. A médialejátszást nem lehet "visszatekerni". WiFi csak 2,4 GHz (hiányzik az 5GHz). A Bluetooth hiányzik. Csúnya kijelző, szinte színtelen és a felbontás pocsék.
0 ×Jelentés
Ondřej, Trhové Svinyflag
Értékelve: 2023. 01. 21., változat: Lenco PIR-510BK
Hitelesített vásárlás
Tisztán játszik
Az akkumulátor élettartama meglehetősen rövid
0 ×Jelentés
Josef, Tetčiceflag
Értékelve: 2022. 11. 12., változat: Lenco PIR-510BK
Hitelesített vásárlás
Semmi hiba
A világ összes állomása
Hosszú ideig tart az akkumulátorral való játék
Színes kijelző
Időjárás
Párosítás a WiFi-vel szinte azonnal
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ