Akvizice ApF HU Alza Dny květen

Vélemények: Lenovo Legion Glasses

Termékkatalógus
Lenovo Legion Glasses - Okos szemüveg

Vélemények: Lenovo Legion Glasses

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lenovo Legion Glasses témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lenovo Legion Glasses termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lenovo Legion Glasses megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Tomáš, Polnáflag
Értékelve: 2024. 02. 08., változat: Lenovo Legion Glasses
Hitelesített vásárlás
a kép közepe éles
jobban a játékra figyeljen
a játék részletesebbnek és valósághűbbnek tűnik.
elmosódott a széleken
kromatikus aberráció a szélek körül
Valószínűleg vissza fogom küldeni, ez egy jó játék, de még mindig nem használható számomra.
0 ×Jelentés
Vásárló, Kuřimflag
Értékelve: 2023. 11. 16., változat: Lenovo Legion Glasses
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ha egy csendes esti filmnézésre vagy akciójátékra vágyik anélkül, hogy bárkit is zavarna a bekapcsolt teljes képernyő fényeivel, akkor ez a szemüveg elfogadható választás lehet. Plug & Play-ként működnek USB C-kompatibilis eszközökkel (windows/mac/lehetőleg Chrome OS laptopok, amelyek lehetővé teszik a kijelzők USB C-n keresztüli csatlakoztatását). Vásárlás előtt ellenőrizze a készülékek kompatibilitását. Várhatóan HDMI-adapter sem működik velük (ugyanarról az USB-kábelről kell őket táplálni). A színek pontosak, a fényerő a szemüveg egyik oldalán lévő két gombbal állítható, és még néhány "sztereó hangszóró" is van a szemüveg karjaiba ágyazva, de ezek nem a "stúdióminőségű hangok" számára készültek. Itt nyilvánvaló okokból a Bone Conduction fejhallgatót ajánlottam volna a hangszórók helyett - a teljes csend a csendes éjszakákon a legjobban működne. A laptopot bluetooth fülhallgatókkal párosítom, hogy leküzdjem a kellemetlenséget. A vényköteles szemüvegesek számára a csomagban található egy "keret", amelyhez bármelyik optikai üzletben megrendelheti az adott vényköteles lencséket. Azonban még ha tökéletes szemet vagy tökéletes szemüveglencséket is kap, a szemüveg egyáltalán nem minden célra való. A világhálón bármit olvasni egyszerűen lehetetlen. Nem is beszélve arról, hogy e-mailekre való válaszadásra, grafikai munkára vagy bármi másra használjuk őket. Nem teljesen értem, hogy miért nevezték el őket AR okosszemüvegnek. Bekapcsolt fényekkel a kijelző elég nagy ahhoz, hogy mindent eltakarjon, kivéve a kicsit körülötte, és a kicsit körülötte annyira elsötétül, hogy semmit sem lehet látni rajtuk keresztül (tehát a kiterjesztett valóság nem annyira). Az okosszemüvegek esetében nincs érzékelő, kamera vagy bármi más, így nem teszik lehetővé a gesztusokkal vagy bármi mással történő vezérlést. Értem én, hogy tényleg csak 50 dollárral többért okosszemüveg már létezik a piacon, de legalább az Alza nem kapta meg, hogy azt is eladja. Összefoglalva, ezek a szemüvegek jó társak lehetnek abban az esetben, ha teljes magányban szeretne filmeket nézni "nagy képernyőn", és játékhoz is elfogadhatóak, de semmi többre.
27" képernyő egy "napszemüvegben"
szép színek
Jó játékokhoz és filmekhez
A Windows laptopokhoz / táblagépekhez USB C-n keresztül csatlakozik (az újabb modelleknek ezzel nincs problémájuk), külső kijelzőként működik.
kényelmes viselet
Homályos a széleken, de nem zavaró a filmek alatt
Az olvasás nem ajánlott (nagyon fárasztó, és mivel a széleken homályos, nagyon kényelmetlen a szemüveget folyamatosan mozgatni a szemeden, hogy megpróbálj egy adott pozícióra fókuszálni, hogy el tudj olvasni néhány szót).
Statikus pozíció a szemüvegen (időre van szüksége, hogy alkalmazkodjon ahhoz a tényhez, hogy a képernyő veled együtt mozog).
Nem tudom, miért sorolják őket az "okosszemüvegek" kategóriájába, amikor semmi okos nincs bennük. Az Android-telefonokhoz való csatlakoztatás olyan speciális Android-telefonokra vonatkozik, amelyek lehetővé teszik az USB C képernyő csatlakoztatását (Motorola Ready For - ~5 ma kapható modell, Samsung DeX - csak drága modellek, stb.).
nincs vezeték nélküli kapcsolat (a kábel elegendő, ha csak a számítógép mellett ül).
a szemüveg hangszóróit le lehetett volna cserélni Bone Conduction fejhallgatóra.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ