Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Lenovo Legion GPU Dock RTX2060 6GB

Termékkatalógus
Lenovo Legion GPU Dock RTX2060 6GB - Dokkoló állomás

Vélemények: Lenovo Legion GPU Dock RTX2060 6GB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lenovo Legion GPU Dock RTX2060 6GB témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lenovo Legion GPU Dock RTX2060 6GB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lenovo Legion GPU Dock RTX2060 6GB megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 12. 18., változat: Lenovo Legion GPU Dock RTX2060 6GB
Hitelesített vásárlás
nagyszerűen működik a Lenovo Thinkbook G2 és a HP Envy 15 ( Thunderbolt 4 kompatibilitás), azonnal feltölti a készüléket.
teljesen alumínium test
a kikötők egy tisztességes része
nagyon gyors és egyszerű telepítés az illesztőprogramok a laptopon, közvetlenül a kábel csatlakoztatása után (gyanúsan egyszerű): )
az én verzióm RTX 2060 meglepően csendes és tekercs nélkül nyafog (Lenovo persze ad több verzió grafika különböző gyártók lásd youtube, így ez körülbelül ötven/ötven)
összességében a dokkoló csendes, nagy teljesítményen még a laptopom ventilátora is elnyomja, amely csak a CPU-t hűti (HP envy 15).
a dokkoló nagyon nehéz, nem alkalmas napi használatra
nincs fogantyú a fogáshoz
csak 1 SATA-meghajtó (de legalább ennyi) elhelyezésének lehetősége
a bekapcsológomb nem egészen 100%-os, néha előfordul, hogy többször és erősebben kell megnyomni (hosszabb használat után számíthatsz a wobblerre).
maguk az RTX grafikák borzalmasan be voltak borítva kartonnal, műanyaggal és különböző védőelemekkel a gyárból, így el kellett távolítani és lehúzni mindent (röviden, nem volt plug and play, amikor először kicsomagoltad a dokkolót).
0 ×Jelentés
David, Šestajoviceflag
Értékelve: 2022. 04. 12., változat: Lenovo Legion GPU Dock RTX2060 6GB
Hitelesített vásárlás
Egy közönséges irodai laptop hirtelen játékgéppé válik. Legalább USB-C Thunderbolt 3-mal kell rendelkeznie
3x USB port
Az RTX 2060 teljesítménye elegendő a legújabb játékokhoz és azok zökkenőmentes működéséhez (szubjektív módon nem mértem FPS-t), (tesztelt HP EB x360 870 G7, CPU I7-10510U, 16 GB RAM). 500 GB SSD)
Lehetőség a HDD közvetlen eGPU dokkolóba történő telepítésére (Seagate 2 GB 2,5 “HDD FireCuda tesztelve)
Ha a terhelést nem 3D grafika vagy rendering dolgozza fel, akkor a ventilátorok zaja viszonylag alacsony (elülső ventilátor + 2x GPU ventilátor)
A DaVinci Resolve és az Adobe After Effects együttműködik az eGP-vel
A grafikus kártya „fütyülő” tekercsei
Az USB-portok nem alkalmasak eszközök, például külső hangkártya csatlakoztatására, késleltetése megnő a grafikus kártya terhelése során, és teljesen leválaszthatja vagy deszinkronizálhatja a videót és a hangot.
Az egész készülék terhelés alatt meleg levegőként működik. a fűtés, a GPU és a tápegység nagyon felforrósodik
Az RTX 2060 ventilátorok továbbra is „tétlen” üzemmódban forognak
A 100W-os NB töltés szerintem irreális, az NB-hez való 60W-os töltőm majdnem 2x gyorsabban tölti (csak billentyűzet és egér eGPU-hoz való csatlakoztatásával tesztelve terhelés nélkül)
Semmilyen körülmények között ne telepítse az eGPU SW-t, hogy optimalizálja azt a Lenovo Legion kivételével. Másik laptopra, más gyártmányú és modellű telepítés az egész rendszer instabilitását eredményezi, pl. az eGPU véletlen leválasztása.
A legnagyobb teljesítményt (magasabb FPS-t) csak úgy éred el, ha a dokkolóban lévő GPU-kimenetekhez közvetlenül csatlakoztatsz külső monitorokat, ami logikus következmény, mert ellenkező esetben az NB-nek nem csak adatot kell küldenie az eGPU-nak, hanem feldolgoznia is, hogy megkapja.
0 ×Jelentés
Rastislav, Dulovflag
Értékelve: 2022. 02. 02., változat: Lenovo Legion GPU Dock RTX2060 6GB
Hitelesített vásárlás
Nekem a Yoga 730-13-on nem működött - csak egy ideig vezettem, instabil volt, továbbra is zuhant, minden csatlakoztatott eszközt lekapcsolt, a töltést kikapcsolta.
Garantáltan csak LEGION laptopokon működik
Amikor nekem működött egy ideig, megérte.
így általában azt állítják, hogy minden THB3 USB C laptopon működik, de nem.
0 ×Jelentés
Martina, Dolní Řediceflag
Értékelve: 2021. 03. 18., változat: Lenovo Legion GPU Dock RTX2060 6GB
Hitelesített vásárlás
Úgy működik, ahogy kell, csendben.
Nehéz megtalálni.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ