Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey

Termékkatalógus
Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey - Tablet

Vélemények: Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey témával kapcsolatban? Nálunk 28 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Stanislav, Mostflag
Értékelve: 2022. 10. 07., változat: Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey
Hitelesített vásárlás
Eddig kb 10 napja van nálam, izgatott vagyok mindentől, amit a palacsinta tud. Határozottan ajánlom mindenkinek, aki minőségi tabletre vágyik tisztességes pénzért.
Az ár-teljesítmény arány kiváló
Teljesen összehasonlítható a drágább tabletekkel.
Eddig egyik sem
0 ×Jelentés
Marek, Prievidza 1flag
Értékelve: 2022. 03. 29., változat: Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey
Hitelesített vásárlás
Az első androidos táblagépem megismerésének első órái után csak annyi volt az ajkamon: – Kellemesen meg vagyok lepve. 260 €-ért nem vártam csodát, mert amikor meglátom a Samsung és az Apple tabletek árait normálisan 600-800 €-ért, akkor katasztrófára számítottam. NAOPAK! Fürge, sima, vágatlan, a programok gyors telepítése és 5G wifin keresztüli letöltése igazán meglepetés volt. A zseblámpát az első 3 órában elvitték, amikor a mobilom képéhez igazítottam, letöltöttem ott működő fotókat, dokumentumokat, beállítottam a PC-n a MEGA felhővel való szinkronizálást, töröltem a felesleges alkalmazásokat és telepítettem a bevált alkalmazásokat a mobilról. a Youtube folyékonyságának nézése és tesztelése, zenehallgatás,. Nos, csak egy kellemes meglepetés. Nagyon jól használt! Bár szándékosan vittem min. 6 GB RAM, kevesebb jelenleg nem, és ezért valószínűleg a mozgékonyság. Megrendelői építkezéseken fogom használni, ahol képeket, videókat, excelt kell nyitnom a számításokhoz, ott kell tárolni a teljes munkamappát. és nagyon jól fog szolgálni. Ha valaki otthoni használatra vásárolja, akkor a drága márkákért egy fillért sem érdemes rádobni. Elég gazdagon. Az egyetlen dolog, amit nem teszteltem, az a játék, de tableten és mobilon is elég régimódi, élettelen és felesleges. EDIT: Megpróbáltam sebtében letölteni az Asphalt 8 autókat, és a játék simán ment, elakadás nélkül. Nem szeretném, ha vékonyabbak a keretek a képernyő körül, csak olyan szélesek, hogy véletlenül se nyomjam meg a képernyőt, amikor megfogom a tabletet. Ez nekem is megfelel, és nagyon jóra becsülik. A fejhallgatón keresztüli zene- vagy Youtube-hallgatást kábel vásárlásával/USB-C-ről 3,5 mm-es Jack-re csökkentéssel és kábeles fejhallgató csatlakoztatásával kell megoldani. A második lehetőség a vezeték nélküli BT fejhallgató. Szóval ezért a pénzért átlagot vártam, de a felhasználók 90%-ánál átlag feletti eredményt kaptam. Nem hiszem, hogy miért rakjak mögé egy laptop limitált tabletet több mint 300 ajs origo tokkal, ami mágnesesen tartja a hátulját. Ez az a fajta könyv, amibe beleteszi a táblagépét.
a reakciók és a válaszadás sebessége
kisebb súly
USB-C csatlakozó
finom kijelző felbontás
az eredeti tokot 15 €-ért vásárolhatja meg
egész napos akkumulátor-élettartam normál használat mellett
nagyon meglepő hangkifejezés
3,5 mm-es jack csatlakozó
0 ×Jelentés
Milan, Topolcanyflag
Értékelve: 2022. 03. 05., változat: Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey
Hitelesített vásárlás
Ár-teljesítmény arány
Ez idáig semmi
0 ×Jelentés
Filip, Vřesina u Hlučínaflag
Értékelve: 2021. 12. 29., változat: Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey
Hitelesített vásárlás
image, kitartás
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ