Vélemények: Lexar NM620 2TB

Termékkatalógus
Lexar NM620 2TB - SSD meghajtó

Vélemények: Lexar NM620 2TB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lexar NM620 2TB témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lexar NM620 2TB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lexar NM620 2TB megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Tomáš, Česká Lípaflag
Értékelve: 2024. 05. 12., változat: Lexar NM620 2TB
Hitelesített vásárlás
Olcsó meghajtó olyan játékkészletekhez, ahol a kapacitás fontosabb, mint a sebesség. Míg a szekvenciális elérésben nagyon gyors, és több száz GB-os játékok telepítése zökkenőmentes, ha a lemezt masszív másolással terheljük, akkor belefutunk abba, hogy az SLC gyorsítótár kb. 100 GB. Ez nem jelent problémát az internetről történő telepítéskor, mivel a lemez még akkor is több mint 500 MB/s sebességet ad, ha az SLC gyorsítótár tele van. Lemezről lemezre másoláskor azonban már észrevehető a csökkenés. Más a helyzet a véletlenszerű hozzáférés esetében, ahol a lemez a másolás kezdetétől kezdve átlag alatti teljesítményt nyújt. Ezért nem alkalmas adatbázisokhoz és esetleg olyan játékokhoz, amelyek több ezer kis fájlt tartalmaznak. A modern játékoknál azonban, amelyekben a fájlok hatalmas blokkokban vannak, ez jól működik. Nagyra értékelem a csavar és a hűtőgumi jelenlétét a csomagban. A pénzért egy kicsit többet kap, mint amire számít, ezért csak ajánlani lehet. Ha csúcsépítésre készülsz, keress drágábbat.
Gyorsan egymás után
Megfelelő áron
Van egy csavarja és egy rágógumija.
SLC cache kicsi (de mindegy)
Átlag alatti véletlen hozzáférés
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ