AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: Lezyne Aero Caddy Black

Termékkatalógus
Lezyne Aero Caddy Black - Kerékpáros táska

Vélemények: Lezyne Aero Caddy Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lezyne Aero Caddy Black témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lezyne Aero Caddy Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lezyne Aero Caddy Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
9 190 Ft
Raktáron 5 db

Felhasználói vélemények

Libor, Letohradflag
Értékelve: 2023. 05. 12., változat: Lezyne Aero Caddy Black
Hitelesített vásárlás
A táska a fényképek alapján úgy tűnik, hogy körös-körül ugyanolyan széles. Ami nem így van. Méretei: HxSxM - 12x10x21cm, amely fokozatosan keskenyedik HxSxM - 5x6cm-re. A POCO X3 NFC telefont átlósan be tudom tenni a táskába, de akkor nem fér bele a többi cuccom anélkül, hogy a telefont megdorgálnám: D (pumpa, multitool, belső cső, esetleg kerékpáros kabát, lakat) Elsősorban, de ezek a táskák nem a telefonra valók. A betét mérete 15,5x8cm. Amikor a multiszerszámnak 4x5 cm-esnek kell lennie. Még mindig azon gondolkodom, hogy visszaadjam-e, vagy megvegyem a TOPEAK-ot. Választottam a következők között. Lezyne L-caddy 1,2L fekete/fekete (csak 8cm széles) TOPEAK nyeregtáska AERO WEDGE PACK Nagy pántok (valószínűleg ezt keresem)
Szépen kidolgozott
Vízálló
Kulcshurok és háló.
Ez leszűkíti
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ