Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: LG PA11WS

Termékkatalógus
LG PA11WS - Mobil klíma

Vélemények: LG PA11WS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) LG PA11WS témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) LG PA11WS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) LG PA11WS megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 04. 01., változat: LG PA11WS
Hitelesített vásárlás
Szép dizájn, minőségi kidolgozás, minőségi anyagokból készült, nem néz ki olyan olcsón, mint más gyártó mobil klímái.
WiFi-vel rendelkezik, mobilalkalmazással otthon és otthonon kívül is vezérelhető.
Nagyon csendes (ha összehasonlítom a korábban használt mobil klímával). CSENDES módban ezt a légkondicionálót közvetlenül az ágya mellett helyezheti el, és kényelmesen aludhat.
Jól megtervezett meleglevegő-kivezetés, a tömlő kimenete felfelé van, így szezon végén, amikor a klímát mész takarítani valahol, a tömlő függőleges helyzetbe kerül közvetlenül a klímára, ahogy az látható. a termékfotókon.
A klíma nagyon erős. A leírásban az szerepel, hogy 10 000 BTU legyen, a termék dobozán 11 000 BTU. Volt egy másik gyártó klímája, aminek a paraméterek szerint 12000 BTU-snak kellett lennie, de határozottan kisebb volt a hűtőteljesítménye, mint ennek az LG-nek, és sokkal zajosabb volt.
Az alkalmazás rendelkezik egy energiafogyasztás jelzővel, megmutatja az aktuális fogyasztást wattban, valamint az elfogyasztott energiát kWh-ban az Ön által meghatározott időszakban, így áttekintést kap arról, hogy mennyibe kerül Önnek a klíma üzemeltetése. Százalékos mutató is látható, hogy mennyire eldugultak a légszűrők, és az alkalmazás figyelmezteti, hogy a szűrőket ki kell cserélni. Más mobilklímában nem láttam ezeket a funkciókat.
Az alkalmazásban vagy az infravörös távirányítón keresztül futtathatja a diagnosztikát, és a légkondicionáló teszteli magát (hűtőközeg nyomás, minden érzékelő, motor stb. ). Lehet, hogy ez nem csak egy vigasztaló, és tényleg próbára tesz valamit, nehéz megmondani.
A kapcsolat a Google Home-al már működik, korábban (2022. március 1-ig) nem.
A CSENDES üzemmód csak közvetlenül a készüléken lévő gombbal vagy a mellékelt IR távirányítón keresztül kapcsolható be. Ez nem lehetséges az Android alkalmazáson keresztül. Ha az iPhone alkalmazásban lehetséges, nem tudom, nem próbáltam.
WiFi csak 2,4 GHz, de ezt nem látom problémának.
Az Android alkalmazás olyan lassú és nehézkes, de használható, az iPhone alkalmazást még nem próbáltam.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ