Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: LG SN10Y

Termékkatalógus
LG SN10Y - SoundBar

Vélemények: LG SN10Y

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) LG SN10Y témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) LG SN10Y termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) LG SN10Y megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jaroslav, Kadaňflag
Értékelve: 2022. 10. 03., változat: LG SN10Y
Hitelesített vásárlás
hangzás nem túl jó
0 ×Jelentés
Petra, Štětíflag
Értékelve: 2022. 05. 02., változat: LG SN10Y
Hitelesített vásárlás
A soundbar a jelenlegi árkategóriában teljesen rendben van. Eredeti 22 ezer feletti áron. Azt gondolnám. Csak valakinek valószínűleg nehezebb lesz beállítani a tévével kapcsolatban. Aztán az a konkrét élmény, amikor egy filmet Dolbyban és a zenét is hallgattam, kínos. Először is párosítania kell a wowwert. Töltse le az Lg soundbar alkalmazást telefonjára. Állítsa be a wifi alkalmazásban, és végezze el a kalibrálást. Kapcsolja ki a kiegyenlítőt a tv-n. Ezután állítsa az üzemmódot mozira vagy normálra. Kapcsolja be a Dolby atmost, ha a TV-n van, vagy az AI-t. A legjobb, ha HDMI ARC (eARC) 2.1-en keresztül csatlakozik alacsonyabb sorozatú támogatással. Csak az optikán és az Atmoson vagy más dolbyn keresztül nem fog működni! Állítsa be a teljes szinkronizálást az eszközzel. Ezután csak állítsa be a hangszínszabályzót a füle szerint a hangsávon és a vezérlőjén, ahogy az Önnek megfelelő. Néha csak hozzáadja vagy kivonja a basszust a műfajnak megfelelően, vagy átkapcsolja a zene, film stb. üzemmódját. Néhány itt olvasott vélemény szerint valaki valószínűleg nem tudta kezelni. És ha olyan hangra számítottak, mint Bang és Olufsen, akkor többet kellett volna a pénztárcájukba nyúlniuk. Szép nap.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 03. 05., változat: LG SN10Y
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Ezért a pénzért csalódás volt sajnos. Semmi mélye nincs, és az is csak közepesen hangosan indul.
Jo anyaghasznalat, szeles sztereo sav a nagy soundbarnak koszonhetoen.
Van mélyláda de teljesen elveszik a mely. A taviranyito nyikorgo muanyag.
0 ×Jelentés
Adam, Banská Bystricaflag
Értékelve: 2022. 02. 12., változat: LG SN10Y
Hitelesített vásárlás
Dolby ATMOS és DTS: X
eARC és HDMI 2.1
A terméket azzal a szándékkal vásároltam, hogy csúcshangzással gazdagítsam a nappalit nagy teljesítménnyel és Dolby Atmos-szal. A garancia a MERIDIAN hangzás volt, de az egész soundbar nagyon kiábrándító. A hang halk és monoton. Ráadásul kétszer is reklamáltam a terméket a mélynyomó rezonanciái miatt. Ez az LG legmagasabb modellje, ami itt megtalálható, de az az érzésem, hogy a JBL hangszóróm gazdagabb hangzású.
Végül eladtam a terméket a bazárban, és az új tulajdonos kétszer olyan csalódott volt, mint én
semmiképpen ne vegyen (talán csak porszívóként)
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 02. 09., változat: LG SN10Y
Hitelesített vásárlás
Jól néz ki, de a reprodukció minősége teljesen tragikus. Egyáltalán nem térünk vissza az audiofilekhez, de úgy tűnik, hogy a hang frekvenciás tömörítésű, csak úgy játszik, mint egy telefon vagy tranzisztor. Leginkább a Trust Astro hangja jut róla eszembe 800 CZK-ért a monitor alatt, amit azért vettem, hogy reprodukáljam a Flight Simulatorban a motorzörgést. Röviden, az OLED65A1 egyedülállóan * sorban * jobban * * hangsáv nélkül játszik, ami valószínűleg tökéletesen passzol hozzá, mint vele. Három különböző személyen ellenőrizve. Egyáltalán nem értem. Lehetséges, hogy rossz darabot kaptam? De nem adok neki második esélyt. (Még lehetséges, hogy más hangprofilt kellett választani, de az alapértelmezés valami ésszerű lapos legyen - a távirányítót még csak undorodva sem bontottuk ki, mert más okokból is egyértelmű volt, hogy visszaadjuk a soundbart. A soundbarral együtt kínált LG SPK8 kit megköveteli, hogy a hangszórókat kábellel kössék egymáshoz, ami egy gyors vásárlás során nem nagyon tűnt fel. ) Egy másik érthetetlen lappus, hogy ha együtt veszed az LG OLED-et és ezt az LG soundbart, akkor otthon azt tapasztalod, hogy nincs mit csatlakoztatnod - a soundbar csomag egyáltalán nem kábel. Vészhelyzetben használhatja a Bluetooth-t, de elveszíti az összes környezetet. Az Alza azt javasolja, hogy vásároljon kábelt, de HDMI 2.0-t, míg az eARC-n továbbra is szüksége van HDMI 2.1-re. A Dolby Atmost ezért nem teszteltük, csak a bluetooth-ot és az optikai csatlakozást próbáltuk ki (egy barátom kölcsönadott egy kábelt).
viszonylag alacsony és jól néz ki
a felső felülete kicsit tükröződik, valakinek mínusz, nekem tetszik, hogy tulajdonképpen a TV-n lévő képnek megfelelő környezeti fényt csinál: )
tragikus telefonhang?
nem tartozék HDMI 2.1 kábel az eARC-hez?
valószínűleg nem kombinálható igazán vezeték nélküli surround hangsugárzókkal
nem fér el az LG OLED65A1 lábai közé
0 ×Jelentés
Pavel, Chomutov 4flag
Értékelve: 2022. 02. 08., változat: LG SN10Y
Hitelesített vásárlás
Minden rendben.
Semmi
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ