0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: LINDT Muffin al Cioccolato 210g

Termékkatalógus
LINDT Muffin al Cioccolato 210g - Csokoládé

Vélemények: LINDT Muffin al Cioccolato 210g

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) LINDT Muffin al Cioccolato 210g témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) LINDT Muffin al Cioccolato 210g termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) LINDT Muffin al Cioccolato 210g megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jiří, Praha 4flag
Értékelve: 2024. 02. 14., változat: LINDT Muffin al Cioccolato 210g
Hitelesített vásárlás
Valentin napra vettem egyet a feleségemnek, micsoda meglepetés, amikor meglepetés reggeli helyett meglepő módon csak zacskók és sütemények estek ki a dobozból. Az nem lehet a nevében, hogy laza keverék a készítéshez, csak a leírásban valahol alatta? Még a csomagolásról sem egyértelmű első pillantásra. Nem értékelem az ízét, ez még nem történt meg. Legalább a csokoládéval bevont mandula teljes volt, és nem külön mandulát, csokoládét és egy rúd fahéjat tartalmazott.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ