Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: LODOS TRAMP fűszer őrlő 3 fekete

Termékkatalógus
LODOS TRAMP fűszer őrlő 3 fekete - Fűszerdaráló

Vélemények: LODOS TRAMP fűszer őrlő 3 fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) LODOS TRAMP fűszer őrlő 3 fekete témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) LODOS TRAMP fűszer őrlő 3 fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) LODOS TRAMP fűszer őrlő 3 fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
6 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Šimon, Liberecflag
Értékelve: 2022. 11. 17., változat: LODOS TRAMP fűszer őrlő 3 fekete
Hitelesített vásárlás
Ismét meggyőződtem arról, hogy minden termék esetében létezik olyan, hogy "túl olcsó design". Azt kapod, amiért fizetsz, de ebben az esetben a használati érték megdöbbentően alacsony. A köszörűköveket egy tollszerű rugó és egy fémlemezdarab stabilizálja, amelyen egy nagyon laza lyuk van a malomtengely számára, és az égett megmunkálófolyadék förtelmes maradványai borítják. Az őrlés durvaságát gyakorlatilag nem lehet beállítani, elméletileg úgy, hogy egy lapos fejű csavarhúzóval meghúzunk egy csavart, mint a Mercuryból, amelynek csak nagyon átmenetileg lesz menete, ha rendszeresen állítjuk. Az alapértelmezett durvasági beállításban az őrlőkövek egymásnak ütköznek, acélforgácsot adva a fűszerhez, ami extra fémes ízt ad a sugárbetegségre nosztalgiázóknak. A darálót nem lehet értelmes módon szétszedni a tisztításhoz anélkül, hogy a felfüggesztési mechanizmust ne kellene néhány csipesz segítségével a kis darálótest belsejébe hajtani. A hab a közmondásos tortán az őrölt fűszertartály, amely, miközben a tároláshoz gyakorlatilag illeszkedik a fogantyúhoz (és a tárolás során hét illatú fűszerek finom maradékával vonják be), az üreg belső részét képezi, amelyen keresztül az őrölt fűszerek átesnek, garantálva, hogy a céltartály körüli őrölt fűszerek kilövéskor kiömlenek. Természetesen a műanyag szerkezet biztosítja, hogy az elektrosztatikusan feltöltött őrölt fűszerek tökéletesen tapadjanak a daráló minden felületéhez, amellyel érintkeznek. Mindenkit arra kérek, hogy spóroljon időt és 350 pénzt, és szerezzen be egy olcsó kávédarálót, ez tényleg nagyon, nagyon haszontalan.
menő retro design a totalitárius korszak nosztalgikus márkajelzésével
Tisztíthatatlan
magában beszél
nem állítható
a cseh termékkoncepció szégyene
0 ×Jelentés
Václav, Praha 4 - Chodovflag
Értékelve: 2021. 09. 04., változat: LODOS TRAMP fűszer őrlő 3 fekete
Hitelesített vásárlás
jól őrli a köményt
még nincs
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ