Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Logitech Combo Touch iPad 10,9" (10. Gen) iPad - US INTL

Termékkatalógus
Logitech Combo Touch iPad 10,9" (10. Gen) iPad - US INTL - Tablet tok billentyűzettel

Vélemények: Logitech Combo Touch iPad 10,9" (10. Gen) iPad - US INTL

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Logitech Combo Touch iPad 10,9" (10. Gen) iPad - US INTL témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Logitech Combo Touch iPad 10,9" (10. Gen) iPad - US INTL termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Logitech Combo Touch iPad 10,9" (10. Gen) iPad - US INTL megvásárlása után te is írsz értékelést.
74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Jan, Praha 8 - Kobylisyflag
Értékelve: 2024. 01. 02., változat: Logitech Combo Touch iPad 10,9" (10. Gen) iPad - US INTL
Hitelesített vásárlás
Nagyon masszív tok, nagyon szép billentyűzet, de nagyobb súly - de újra megvenném.
Robusztus tok, amely nagyon magas szintű védelmet nyújt az iPadnek - lényegesen jobb, mint a szabványos Apple Folio tok.
Kényelmes, tiszta és kellemes billentyűzet még hosszabb munkavégzés esetén is.
A tok robusztusságának ára az 570 g-os súly - az iPad a tokkal együtt majdnem annyit nyom, mint a Dell Latitude munkahelyi laptopom.
Hiányzik a billentyűzet leírása. Mivel 90%-ban angolul gépelek, nem emlékszem a CZ billentyűk pontos elrendezésére, és néha vakon tapogatózom (vagy átváltok On-Screen-Kb-re).
0 ×Jelentés
Jan, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 08. 11., változat: Logitech Combo Touch iPad 10,9" (10. Gen) iPad - US INTL
Hitelesített vásárlás
Vettünk egy iPadet. Az, hogy nem lehet csak úgy meztelenül, mindenki számára világos. Tehát egy csomó tartozék. Hogy ne kerüljön annyiba, mint maga a gép, szilárd, harmadik féltől származó darabokat választottam. Rendkívül elégedett vagyok a Logitech Combo Touch készülékkel. Kár, hogy a billentyűzetet nem lehet az iPad mögé fordítani, vagy a mágnest fordítva levenni és felcsatolni. Egyszerűen, ha csak az iPadet szeretné, akkor le kell vennie és félre kell tennie. Az állvány jól működik, nem függ egy, két vagy három pozíciótól, mint a kirakósoknál. Itt centiméterenként lehet beállítani. Nagyon szép anyag. Ceruzahurok (a Fixed Active tollat is szépen tartja). Felső billentyűsor a munka megkönnyítése érdekében, intelligens touchpad különböző gesztusokkal. Lehet, hogy egy kicsit nehezebb és nagyobb az utazáshoz, de ismétlem, nem aggódom, hogy ha leejtem, akkor probléma lesz. Otthon, amikor nem akarsz a mobilodon keresgélni valamit, és a laptopod vagy a számítógéped is fájdalmas, ez az ideális megoldás. Vagy az asztalon a billentyűzettel, vagy fekve anélkül: ) Csak ajánlani tudom.
Kellemes befejezés
Robusztus csomagolás
A billentyűzet számos finomítással, háttérvilágítással, iPad tápellátással rendelkezik.
A billentyűzetet nem lehet elforgatni az iPad körül, hogy a hátoldalon legyen (nem olyan nagy probléma, szokás kérdése).
Ez növeli a súlyt
Még a vastagság is (ismétlem, ezt nem látom nagy negatívumnak, vagy jól meg akarod védeni az iPadet, vagy vékony tokkal rendelkezel. )
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ