0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: Logitech G Astro A30 Universal Wireless Headset XB The Mandalorian Edition

Termékkatalógus
Logitech G Astro A30 Universal Wireless Headset XB The Mandalorian Edition - Gamer fejhallgató

Vélemények: Logitech G Astro A30 Universal Wireless Headset XB The Mandalorian Edition

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Logitech G Astro A30 Universal Wireless Headset XB The Mandalorian Edition témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Logitech G Astro A30 Universal Wireless Headset XB The Mandalorian Edition termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Logitech G Astro A30 Universal Wireless Headset XB The Mandalorian Edition megvásárlása után te is írsz értékelést.
115 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 08. 22., változat: Logitech G Astro A30 Universal Wireless Headset XB The Mandalorian Edition
Hitelesített vásárlás
Sietve kellett megvennem a fejhallgatót. A fejhallgató mind a PC-hez, mind az iPhone-hoz és az AppleTV-hez csatlakozik, így szükségem volt BT + rádiófrekvenciás kapcsolatra, és a választék, amit az alza másnap az alza dobozba tudott szállítani, kicsi volt. Mindezt tökéletesen teljesítem - a legkisebb panaszom sincs. Csak a hangzást sajnálom - korábban az MDR-XB950N1 fejhallgatóm volt, és a hangzás 6999-es fejhallgatóhoz képest nagyszerű volt, és ugyanezt a minőséget vártam. A hang nem rossz (egy idő után megszokom), de lehetne jobb is - játékokban valahogy más (megszokás kérdése), nyersebb, FPS játékokban szerintem többet hallok, mint a Sony játékokban (ott is van lehetőség a lépéshang erősítésére - nem próbáltam), a youtube-on keresztül lejátszott dalok rosszabbak, de még rendben, filmekben sem találtam ilyet. Ha olyan fejhallgatót akarsz (íráshoz + filmekhez), ami kiváló hangzással rendelkezik, és nem érdekel minden más, vegyél másikat. Csak a hang miatt adok 4 csillagot. Mivel olvastam a véleményeket, a hangzást 10-ből 9,2-re értékelték (kíváncsi vagyok, hogy jobb fejhallgatóra adnának-e 10 pontnál többet). Vetve és rázva, egy jó fürdő. Lehetett volna jobb?: Igen. Lehetett volna rosszabb is?: Igen: )
bluetooth + rádiófrekvencia + kábel jack-en keresztül (egyszerre tud csatlakozni és lejátszani a BT-t és a rádiófrekvenciát, így beszélgetés közben csak kikapcsolom a dalokat a számítógépen, és nem kell semmit sem csatlakoztatnom, csak a telefon fejhallgató kimenetét kell megváltoztatnom).
nagyszerűen illeszkedik a fejhez - az én fejem kisebb, és ez az első fejhallgatóm, amit nem a legkisebb méretre állítottam - az előző Sony-mnál a fültér kicsi volt, és kissé koptatta a fülemet, itt ez a probléma nem áll fenn.
USB-C
a beépített mikrofon nagyszerűen működik - nem szükséges a kiegészítő mikrofon használata (telefonhívás közben próbáltam ki) - a különbség észrevehető volt, ami jó, de nem szükséges.
design
alkalmazás (a mód beállításához szükséges, az alapértelmezett beállítás a játékokhoz és az xboxhoz - valószínűleg az FPS-hez - nem próbáltam. Az így beállított hang normál használatra volt! PC-n! ijesztő. Meg kellett változtatnom a "PC" és a "média" és a basszus maximálisra emelése)
Az alkalmazásban láthatom az akkumulátor aktuális töltöttségét.
a PC (rádiófrekvenciás) és az iPhone (BT) és az AppleTV (BT) közötti váltás nagyszerűen működik
a feldolgozás minősége nagyon szép
minden változat (PS, Xbox) működik PC-n is
27 órás akkumulátor-üzemidő
mikrofon némító gomb a fejhallgatón
gomb a voicechat/játék arány hangerejének beállítására (nem próbáltam)
Jobb hangminőséget vártam
nem kellett volna műanyagnak lenniük
a dongle viszonylag nagy - kb. 3 cm-es
rendszerhangok 3 lehetőség van: az összeset kikapcsolhatja, néhányat (be/ki, kapcsolási hang) vagy az összeset bekapcsolva hagyhatja. Ezek a hangok nagyon hangosak, sőt, kellemetlenek, különösen be- és kikapcsoláskor.
a fejhallgatón lévő gombok programozhatók lennének
a rádiófrekvenciás hatótávolság viszonylag kicsi, nagyjából fele a korábbi sony BT-n keresztül történő hatótávolságnak.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ