Shop roku Effaclar

Vélemények: Logitech G213 - HU

Termékkatalógus
Logitech G213 - HU - Gamer billentyűzet

Vélemények: Logitech G213 - HU

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Logitech G213 - HU témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Logitech G213 - HU termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Logitech G213 - HU megvásárlása után te is írsz értékelést.
25 890 Ft 24 590 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Vásárló, Sopronflag
Értékelve: 2024. 02. 29., változat: Logitech G213 - HU
Hitelesített vásárlás
gamert kerestem
nincs
0 ×Jelentés
Vásárló, Szigetszentmiklósflag
Értékelve: 2024. 01. 12., változat: Logitech G213 - HU
Hitelesített vásárlás
A "Q" gomb néha működik és sokszor nem. Ettől a gyártótól jobb minőséget várunk el jogosan, olvasva a többi vásárlói tapasztalatot is. Ezen kívül számomra tökéletes lett volna, de sajnos nem az. Ha egy parezer forintos billentyűzetről lenne szó, azt mondanám, hogy az ilyen típusú hiba benne van a pakliban. Sajnos most ez csalódás volt, nem ajánlom a vásárlását senkinek.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 07. 29., változat: Logitech G213 - HU
Hitelesített vásárlás
Régi típusú kiosztású, több beállítási lehetőségű, múltimédiás billentyűzetet kerestem, ami jobb minőségű, nem akadnak a gombjai, stb. Ez stimmelne is, ha működött volna a space. Vagy nem vette be, vagy duplán vette be a leütéseket. A neten találtam rá megoldást hogy hogy javítható ez a hiba (fizikai beavatkozással), azt megcsináltam es azóta működik jól. Azért nem kicsit ciki egy ilyen gyártótól, hogy nem épp olcsó áron árult termék nem működik jól. Egyáltalán bárki kipróbálta a terméket a gyártónál? Mert ahogy olvasom ez mindegyik terméknél hibás, tehát tervezési hiba! Egyébként azért nem működik a space, mert kispóroltak belőle kb 0.1 gramm műanyagot. Azt pótolva a gyátró helyett, javítható a hiba.
Sok beállítási lehetőség
Csuklótámasz
Teljes kiosztás
Space nem működik!!!
0 ×Jelentés
Vásárló, Balatonfenyvesflag
Értékelve: 2023. 04. 05., változat: Logitech G213 - HU
Hitelesített vásárlás
Ma vásároltam a billentyűzetet és a véleményekhez hasonlóan felbontás után jelentkezett a hiba. A szóköz billentyű katasztrofális, vagy egyáltalán nem érzékeli vagy pedig csak ha indokoltnál erősebben a mértani közepét nyomom meg. A szóköz billentyű oldalainál konkrétan nem érzékeli, akármit csinálok. Nem csak a szóköz billentyűnél tapasztaltam ezt, az R betűvel is jelentkezett ugyan ez a probléma. Egy párezer forintos klaviatúra esetén hosszas használat után nem csodáloznék, de a mai nap vásároltam, és beüzemelést követően már rossz volt.
alapvetően szép és jó lenne
csak írni nem lehet vele
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 11. 20., változat: Logitech G213 - HU
Hitelesített vásárlás
Már két alkalommal cserélték, de a harmadik példány is használhatatlan. Néhány héten belül előjönnek a hibák, mint a leütések dupla érzékelése, vagy az érzékelés esetenkénti kimaradása. Miután már belefáradtam a garanciális ügyintézésbe, a billentyűzet a kukában végezte. Fele ennyi pénzért is rossz vétel lenne, de így pláne az. :(
Vannak gombjai
Külsőre szép megjelenés
Kellemes színek, jól látható sötétben is
A csuklót kényelmesen támasztja
Nem, vagy duplán érzékeli a leütéseket, amitől használhatatlan
0 ×Jelentés
Vásárló, Vácflag
Értékelve: 2022. 10. 22., változat: Logitech G213 - HU
Hitelesített vásárlás
Már a második csere klaviatura ugyan azzal a híbával... Csapkodni kell, hogy észlelje a szóközt :(
Space gomb nem müködik rendesen
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ