Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Logitech Lift Left Vertical Ergonomic Mouse for Business Graphite

Termékkatalógus
Logitech Lift Left Vertical Ergonomic Mouse for Business Graphite - Egér

Vélemények: Logitech Lift Left Vertical Ergonomic Mouse for Business Graphite

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Logitech Lift Left Vertical Ergonomic Mouse for Business Graphite témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Logitech Lift Left Vertical Ergonomic Mouse for Business Graphite termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Logitech Lift Left Vertical Ergonomic Mouse for Business Graphite megvásárlása után te is írsz értékelést.
28 790 Ft
Szállításra kész 5 db

Felhasználói vélemények

Jaromír, Krnovflag
Értékelve: 2023. 07. 20., változat: Logitech Lift Left Vertical Ergonomic Mouse for Business Graphite
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Az ergonomikus balkezes egér ritka termék, dicséretes, hogy a gyártó egyáltalán kínál ilyet. A lendkerekes görgetőkerék jó előrelépés, hasznos, hogy egy gombnyomással át lehet váltani a vízszintes görgetésre.
Ez nem hátrány, hanem korlátozás - vegye komolyan a figyelmeztetést, hogy az egeret kis és közepes méretű kezekre tervezték. Nekem kissé hosszabbak az ujjaim, és az egér egyáltalán nem illett a kezemhez - vissza kellett küldenem. Lehet, hogy egy másik felhasználónak is jó szolgálatot tesz.
A gyártó dokumentációjából nem derül ki, hogy miben különbözik az alap egér és a For Business feliratú egér, még akkor sem, ha az áruk eltérő.
0 ×Jelentés
Zikmund, Prahaflag
Értékelve: 2023. 03. 06., változat: Logitech Lift Left Vertical Ergonomic Mouse for Business Graphite
Hitelesített vásárlás
Kisebb adaptív megállapítások: Gyakorlatilag lehetetlen kényelmesen leemelni az asztalról, amikor nagy DPI-nél vagy játékokkal kell helyet csinálni. Viszont kényelmesen meg lehet dönteni, hogy ne csússzon, majd eltolni, ami helyettesítheti a normál billenést (ezért nem tettem a mínuszok közé). A magassága miatt még 2 hét napi használat után is kissé idegesítőnek találom a billentyűzet tapogatózását. Időnként felborítom az egeret a billentyűzethez vezető úton vagy a billentyűzetről való távozáskor. (Várom a javulást, az elején sokkal több volt)
Jól illeszkedik a kézbe, még ha elsőre szokatlan is; ) (a csillagok elsősorban az ergonómiáért járnak)
FIGYELEM: a bal és a jobb gombok fel vannak cserélve! - az egér a jobb gombot tekinti elsődleges gombnak, még akkor is, ha az operációs rendszerben balra van beállítva. Ha az operációs rendszerben átkapcsolod, az összes létező "egér/érintőpad" fordítva fog működni, míg ez az egér "normálisan" fog működni. Elég bizarr.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ