Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Logitech MX Mini Mechanical Graphite - US INTL

Termékkatalógus
Logitech MX Mini Mechanical Graphite - US INTL - Billentyűzet

Vélemények: Logitech MX Mini Mechanical Graphite - US INTL

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Logitech MX Mini Mechanical Graphite - US INTL témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Logitech MX Mini Mechanical Graphite - US INTL termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Logitech MX Mini Mechanical Graphite - US INTL megvásárlása után te is írsz értékelést.
52 190 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Filip, Hrabyněflag
Értékelve: 2024. 02. 04., változat: Logitech MX Mini Mechanical Graphite - US INTL
Hitelesített vásárlás
Körülbelül egy hónapja használom a billentyűzetet napi szinten. Egy MX 3S egérrel együtt vásároltam, amelyet egy dongle segítségével tudtam csatlakoztatni a számítógépemhez. A billentyűzet elrendezése kissé eltér a többi billentyűzettől, így az első héten meg kellett szoknom, de ez nem jelent semmi különöset. A legnagyobb előnye az alacsony profil a mechanikus kapcsolókkal.
Kompakt
Csendes
Több eszköz csatlakoztathatósága
Különböző billentyűk elrendezése
Képtelenség csatlakozni a készülékhez kábelen keresztül
0 ×Jelentés
Vásárló, Prahaflag
Értékelve: 2023. 06. 24., változat: Logitech MX Mini Mechanical Graphite - US INTL
Hitelesített vásárlás
működik
nagyszerű termék
jó ár/minőség arány
eddigi elégedettség
0 ×Jelentés
Ondřej, Valašská Bystřiceflag
Értékelve: 2022. 10. 23., változat: Logitech MX Mini Mechanical Graphite - US INTL
Hitelesített vásárlás
Végül visszaviszem a billentyűzetet, és maradok a membrános billentyűzeteknél. Véleményem szerint a billentyűzet nem alkalmas játékra (de ez általában a mechanikus billentyűzetekkel lehet probléma). Nagy ellenállást gyakorol az ujjaimra, amikor sokáig tartom a billentyűket, és egy idő után fájnak (w, shift. stb. ). Gépelésre megtartanám, mivel erre a célra sokkal szebb, mint a membrános billentyűzetek, de pusztán erre a célra túl drága.
Kényelmes billentyűmagasság és elrendezés
A kivitelezés minősége (jó anyag és szilárdnak tűnik)
Gépelésbarát kapcsolók
A piros kapcsolókkal ellátott Keychron K3 TKL-hez képest már elegendő ellenállással rendelkezik ahhoz, hogy megakadályozza a gombok véletlenszerű megnyomását.
Nincs rajta numerikus rész (ami nagyszerű, ha azt szeretné, hogy játék közben a keze természetes helyzetben maradjon a teste mellett, és a billentyűzet ne blokkolja az egeret).
A gombok hosszú ideig történő nyomkodása (játék) esetén a rugó ellenállása nagyon kellemetlen.
Nagyon magas ár
0 ×Jelentés
Jiří, Zlivflag
Értékelve: 2022. 07. 01., változat: Logitech MX Mini Mechanical Graphite - US INTL
Hitelesített vásárlás
Bizonyos fokú professzionalizmussal egy jobb billentyűzetet tudok értékelni. Igazából sokat tétováztam, mert nagyon drága. Ennek ellenére elégedett vagyok, gépeléskor mind a tízzel használni fogom a funkciókat (kivéve a háttérvilágítást. ). A fő érv az volt, hogy ugyanaz a billentyűzet legyen több laptopon és több munkahelyen, ezért nagyra értékelem a kompakt méreteket (nem bánom a súlyt), amikor a billentyűzetek közötti váltás csökkentette a termelékenységemet. Be kell vallanom, hogy a Logitech drága márka, de manapság általában nem magától értetődő, hogy még a drága termékek is működnek, ahogy azt a gyártó deklarálja. Ami a barna Kailh kapcsolókat illeti, nincs tapasztalatom a mechanikus kulcsokkal, de ha a kezembe adnád, és nem mondanád meg, mik azok, akkor lineárisnak mondanám. A tapinthatóság abszolút összehasonlíthatatlan a Thinkpad billentyűzetekkel (mind régebbi, mind az új alacsony profilú), az Apple Butterfly-vel vagy a Cherry Stream 3.0-val (amit egyébként kiválónak tartok). De a tapinthatóság megvan, ha egy kicsit koncentrálok. Viszont egy hét után már jól és kicsit gyorsabban tudok rajta gépelni, mint a többi billentyűzeten, jó érzés is. Nehéz tanácsot adni, hogy ajánljuk-e Önnek. Ha kezdi érezni az olcsó billentyűzetek hiányosságait, próbálja ki: -)
Azt tudom mondani, hogy jobban reagál a membrán és a Cherry SX kapcsolókhoz képest
mobil
Felhasználom a tulajdonságait
nem kompatibilis a Logi Unifying programmal, pl Egyetlen hardverkulcsot sem kímélek az MX Vertical-al
a kapcsolók tapinthatóak kevés, ezeket szinte lineárisnak nevezném
Szerintem túlárazott kb. 1000 CZK
nekem feleslegesen puhának tűnik, nagyobb ellenállást értékelnék (de én a 65g ellenállású Cherry SX-hez szoktam)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ