Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: MACKIE Mix12FX

Termékkatalógus
MACKIE Mix12FX - Keverőpult

Vélemények: MACKIE Mix12FX

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MACKIE Mix12FX témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MACKIE Mix12FX termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MACKIE Mix12FX megvásárlása után te is írsz értékelést.
54 890 Ft
Raktáron 1 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 29., változat: MACKIE Mix12FX
Hitelesített vásárlás
Spórolni akartam, és vettem egy olcsó turmixgépet, de az tényleg használhatatlan volt. Ezért kerestem egy olyan alternatívát, amely megfelel az igényeimnek (tiszta hang több Nikrofonból egyszerre), és rábukkantam erre a kis fickóra. Amikor megláttam őket egymás mellett, megértettem. Ezt a minőségi terméket még csak nem is lehet olcsó sonkához hasonlítani. Visszavittem az eredetit, és megtartottam ezt. Tökéletesen elegendő, és olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, mint a PAN (hang a jobb vagy bal csatornára). És a műsor az egyik legolcsóbb. Tényleg sok zene kevés pénzért. Nem változtatnék! Csak ajánlani tudom.
Minőségi anyag
Tiszta hang
Minden szükséges funkció
Egyszerre akár 4 mikrofon is csatlakoztatható
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ