AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: MACKIE ProFX10v3

Termékkatalógus
MACKIE ProFX10v3 - Keverőpult

Vélemények: MACKIE ProFX10v3

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MACKIE ProFX10v3 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MACKIE ProFX10v3 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MACKIE ProFX10v3 megvásárlása után te is írsz értékelést.
99 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db

Felhasználói vélemények

František, Cítovflag
Értékelve: 2023. 08. 09., változat: MACKIE ProFX10v3
Hitelesített vásárlás
Már több mint egy éve megvan a Zukovka/mixer, és naponta használom a személyes számítógépemen vokálok, hangszerek, beszélt szó rögzítésére, de kommunikációs eszközként is használom, amikor a barátaimmal játszom. Mindezek tekintetében több mint kielégítően teljesít, és eddig nem vettem észre olyan hibákat a hangzásban, amelyek nem az én beállításaimnak köszönhetőek. Egyáltalán nem aggódom, hogy a készülék csalódást okozna, túlélt már néhány védtelen villámcsapást. Szóval számomra mindenképpen ajánlom, különösen azoknak, akik egy kicsit analóg módon akarják a hangzásukat csípni, és több lehetőséget szeretnének a jövőben.
design
könnyen kezelhető
nagyszerű kompatibilitás
Az EQ félelmetes és a hangzás élethű
hatások és kiterjesztett használatuk
fantomteljesítmény
a tápkábel törés elleni rögzítése
az effektek kijelzője hosszú idő után túlságosan felmelegszik (semmi, ami befolyásolná a működést vagy a funkcionalitást).
a kompresszor lehetne tisztább és erőteljesebb is.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ