Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Marantz NR1200 ezüst-arany

Termékkatalógus
Marantz NR1200 ezüst-arany - AV-rádióerősítő

Vélemények: Marantz NR1200 ezüst-arany

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Marantz NR1200 ezüst-arany témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Marantz NR1200 ezüst-arany termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Marantz NR1200 ezüst-arany megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Ladislav, Praha 7flag
Értékelve: 2023. 01. 13., változat: Marantz NR1200 ezüst-arany
Hitelesített vásárlás
Akár 20 ezer forintért. elég tisztességes létesítmény. A nagy csalódás az volt, hogy a hangvezérlés működött! A készülék teljes mértékben támogatja az Alexa-t, amely Heos készségeket ad hozzá. A legtöbb funkció hanggal vezérelhető: hangerőszabályozás, bemenetek váltása, rádiórendelés a TuneIn-en keresztül stb. Rosszabb a Spotify, amit a Heos még nem támogat közvetlenül, így a mobilalkalmazásból lejátszható pl. Airplay egy dalt a Spotify-ról, de nem lehetséges, hogy közvetlenül az Alexán keresztül hangutasítással lejátszási parancsot adjon a Marantzra. Ami viszont nagy meglepetés, hogy sem az Alexa, sem a Heos készségeket nem Csehországra tervezték, így nem fogod telepíteni a mobilodra vagy a számítógépedre, hacsak nem vagy ügyesebb és egy kicsit haladóbb felhasználó! Összesen 4 órába telt, hogy leküzdjem az összes geolokációs akadályt a cseh felhasználók számára, hogy a Heoson keresztül Alexán keresztül kapjam meg a hangvezérlést. Működik, természetesen csak angolul! Már az Alexa mobilalkalmazás letöltése iOS-re, amely nélkül nem tudja szinkronizálni a Marantzot az Alexával, amerikai AppleID-t igényel, amelynek beállításakor szükség lesz egy amerikai mobiltelefonszámra a fiók ellenőrzéséhez, és ez még csak a kezdete a hosszú útnak, hogy beüzemeljük. A VPN szintén hasznos. De meg lehet csinálni. Ez inkább csak a rajongóknak szól, mint a hétköznapi felhasználóknak, azaz. hogy ha nem dolgozol rajta, akkor ebben a Marantzban nem lesz hangvezérlés, pedig azt mondja, hogy van! Azt is tudnia kell, hogy sem a Siri, sem a Google Assistant nem vezérli a készüléket, csak streamelni tud rá, így az Alexa az egyetlen lehetőség. Sok szerencsét a hangvezérlés telepítéséhez. Egyébként rendben. Ez egy jó erősítő. Ajánljuk.
jó ár/teljesítmény arány
airplay
bluetooth
wifi
4K
A Heoson keresztül Alexa segítségével történő hangvezérlés nem támogatott a Cseh Köztársaságban
nulla támogatás a cseh nyelv számára
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ