Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Marantz NR1510 fekete

Termékkatalógus
Marantz NR1510 fekete - AV-rádióerősítő

Vélemények: Marantz NR1510 fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Marantz NR1510 fekete témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Marantz NR1510 fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Marantz NR1510 fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
239 990 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Jaroslav, Brnoflag
Értékelve: 2024. 03. 10., változat: Marantz NR1510 fekete
Hitelesített vásárlás
Olyan hangrendszert kerestem, amely javítaná a Sony Bravia XR55A75K TV-m már amúgy is jó hangzását. Több hangsávot is kipróbáltam, de a hangzás még mindig nem volt lényegesen jobb a tévéhez képest. Ezt a Marantzot elsősorban a kompakt méretei miatt választottam, így szépen elfér a tévé alatti polcon (lásd a képet). A konkurens márkák általában sokkal nagyobb teljesítményűek, amit a mi 16 m2-es mini nappalinkban nem használnék. A soundbarokkal összehasonlítva számos paramétert tartalmaz, amelyek manuálisan vagy automatikusan beállíthatók az AVR-hez mellékelt mikrofonon keresztül. Egy Magnat Alpha RS-8 mélynyomó van hozzá csatlakoztatva, és egy 20 éves dobozok egy olcsó Genius Home Theater 5.1 rendszerből, és máris nagyon jól szól. Biztos vagyok benne, hogy még jobban fog játszani, ha kapok néhány jobb állványt (sajnos nincs helyem oszlopokra). Ezt az egy csillagot az OSD miatt kopogtam le, ahogy a hátrányoknál írom - csak még nem jöttem rá, miért nem működik még.
Kompakt méretek
Nem melegszik fel még nagyobb terhelésnél sem
Audio beállítási lehetőségek
A beállítások és az opciók OSD nem működik, ha a TV Audio bemenet be van kapcsolva (Sony Bravia XR55A75K TV). Más bemeneteknél problémamentesen működik.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ