Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Marantz Professional AVS

Termékkatalógus
Marantz Professional AVS - Streamelő készlet

Vélemények: Marantz Professional AVS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Marantz Professional AVS témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Marantz Professional AVS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Marantz Professional AVS megvásárlása után te is írsz értékelést.
93 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Praha 2flag
Értékelve: 2021. 02. 15., változat: Marantz Professional AVS
Hitelesített vásárlás
Minőségi kamera (világítással együtt) és mikrofon
A kamera két tengelyen (jobbra/balra, fel/le) ésszerű tartományban forgatható.
Bár a képen úgy tűnik, ez a készülék nem rendelkezik beépített hangszóróval. Tehát ez valójában egy streaming-készlet, nem pedig egy videokonferencia-eszköz. Videokonferencia eszközként nagyon jól használható (a mikrofon és a kamera nagyon jó), de szükséges fejhallgató vagy külső hangszóró csatlakoztatása (amelyhez 3,5 mm-es csatlakozó található a készülékben), vagy a számítógépben más akusztikus kimeneti eszköz használatára való konfigurálás. Ez természetesen nem magának az eszköznek a hibája, de a videokonferencia-eszközök iránti jelenlegi érdeklődésre való tekintettel hasznos lenne, ha ez kifejezetten szerepelne a leírásban.
A kamera az oszlop végén van rögzítve, és nem mozgatható függőlegesen az oszlopon.
A mikrofon és a kamera kikapcsolására vonatkozó információk az alapon lévő gombokkal nem kerülnek át az érzésre (de ez valószínűleg driver probléma, én csak csatlakoztattam az eszközt és hagytam, hogy a Windows foglalkozzon vele).
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ