0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Meaco Mist Deluxe 202

Termékkatalógus
Meaco Mist Deluxe 202 - Párásító

Vélemények: Meaco Mist Deluxe 202

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Meaco Mist Deluxe 202 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Meaco Mist Deluxe 202 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Meaco Mist Deluxe 202 megvásárlása után te is írsz értékelést.
61 990 Ft
Szállításra kész 3 db

Felhasználói vélemények

Šárka, Čáslavflag
Értékelve: 2022. 02. 19., változat: Meaco Mist Deluxe 202
Hitelesített vásárlás
Jó és hatékony készülék lenne, ha a gyártó valahogy elmentené a páratartalom mérését, a gőz közvetlenül a higrométerre esik, és közvetlenül a készülék mellett méri a páratartalmat, így ha 50%-ra állítod a páratartalmat, akkor esélyed sincs elérni azt a szobában.
Maximálisan sok gőzt termel
Éjszaka egyáltalán nem világít a jelzőfény.
A készülék ki- és bekapcsolása után minden érték úgy marad, ahogyan azt beállította.
A hidrosztát a készülék közelében lévő kábelen található, így a készülék bekapcsolásakor a kijelzőn a páratartalom nagyon gyorsan emelkedik, de a helyiségben még mindig száraz levegő van. A beállítás 70%-on kellett tartanom, hogy elérjem a 45%-os páratartalmat a szobában (22m2 - a géptől 3 m távolságban mérve), így elfelejtheti az automatikus üzemmódot.
Az alulról való feltöltés nagyon nem praktikus, a tetejét nem lehet megfelelően kinyitni, van egy kb. 8 cm átmérőjű lyuk, így nem lehet tisztítani.
A vízmelegítő bekapcsolásakor a készülék zajos.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ