0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: Meliconi 807025

Termékkatalógus
Meliconi 807025 - Távirányító

Vélemények: Meliconi 807025

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Meliconi 807025 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Meliconi 807025 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Meliconi 807025 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Stanislav, Most 1flag
Értékelve: 2023. 09. 01., változat: Meliconi 807025
Hitelesített vásárlás
A nagybátyámnak vásároltam, aki rosszul lát - ideális a TV és a DVB vezérléséhez. Az illesztőprogram a Samsungon alapértelmezés szerint van hangolva - hibátlanul működött, így megpróbáltam a DVB AB Crypto dobozunkra hangolni, és körülbelül 2 perc után megtalálta a frekvenciát, és minden úgy működött, ahogy kellett. A távirányítón egy gomb vált a TV és a DVB között. Aztán elmentem, hogy ráhangolódjon a nagybátyám TV Philips és DVB Hyundai. A tévé rögtön ment, de a DVB-vel kicsit megizzadtam, mert mindig az első frekvencián, amit a meghajtó talált, a DVB-t nem lehetett kikapcsolni. Ezért megpróbáltam tovább hangolni (mindig kihagytam azt az idősávot, ahol a rossz frekvenciát találtam), és néhány perc múlva működött. Minden úgy működik, ahogyan kell, de nem 100%-ban, mert a meghajtó mindkét frekvenciát kombinálta. Például a hangerőt a TV-n keresztül szabályozza. De alapvetően úgy működik, ahogy kell, anélkül, hogy a TV és a DVB között váltani kellene. Tehát végül is elégedettség.
Néhány nagy alapgomb, amelyek elegendőek a normál működéshez
Könnyen beállítható az Ön igényeinek megfelelően
Vezérlés 2 készülékhez
Ha elsőre nem töltődik be teljesen helyesen, akkor egy kis finomhangolásra van szükség.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ