AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: Meross Smart Wi-FI termosztát elektromos padlófűtéshez

Termékkatalógus
Meross Smart Wi-FI termosztát elektromos padlófűtéshez - Termosztát

Vélemények: Meross Smart Wi-FI termosztát elektromos padlófűtéshez

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Meross Smart Wi-FI termosztát elektromos padlófűtéshez témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Meross Smart Wi-FI termosztát elektromos padlófűtéshez termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Meross Smart Wi-FI termosztát elektromos padlófűtéshez megvásárlása után te is írsz értékelést.
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Jan, Prahaflag
Értékelve: 2024. 01. 27., változat: Meross Smart Wi-FI termosztát elektromos padlófűtéshez
Hitelesített vásárlás
Vettem 3 db-ot a házban lévő infravörös panelek vezérléséhez, a telepítés egyszerű, ajánlom a csomagból származó matricák használatát és a vezetékek jelölését a falban, hogy mindent úgy vezessünk, ahogy kell. Azt is szem előtt kell tartania, hogy a termosztát 2,4 GHZ Wi-Fi-n működik, így az alkalmazással való párosításkor a telefonjának ugyanarra a 2,4 GHz-es Wi-Fi-re kell kapcsolnia. Ezután a párosítás simán ment, darabonként körülbelül 2 percig tartott. Az egyetlen hátránya a maximális kapcsolási teljesítmény és áram megtalálása volt, csak az angol gyártó honlapján találtam meg, és ez elég nehézkes volt.
Egyszerű telepítés hagyományos aljzatra szerelhető dobozban
Dizájn
Beállítható, hogy éjszaka ne világítson
Programozás
Hiányzik a maximális kapcsolási áram és teljesítmény jelzése
0 ×Jelentés
Tomáš, Pardubiceflag
Értékelve: 2024. 01. 17., változat: Meross Smart Wi-FI termosztát elektromos padlófűtéshez
Hitelesített vásárlás
Alkalmazás a telefonon és a telefonon keresztül történő vezérlés, az automatikus üzemmód és a saját időbeosztás és hőmérséklet beállítása napról napra (akár több nap egyszerre).
Kellemes vezérlés akár magán a termosztáton is - kapcsoljon kézi üzemmódba, és egyszerűen a nyilakkal növelje a hőmérsékletet.
A fényerő kikapcsolásának lehetősége - a hálószobában ideális (beállítás a telefon alkalmazásban - fényerő)
Automatikusan érzékeli a nyitott ablakot és megakadályozza a felesleges fűtést.
Elegáns forma és olvasható értékek
Az alkalmazás nem cseh nyelvű
Az első beállítás egy kicsit kevésbé intuitív.
Az alkalmazásban van egy általános áttekintés a grafikonról - nekem 4 termosztátom van, és egyenként kell megnéznem őket, hogy lássam a görbét, hogy hogyan fűtenek (ideális esetben a beállításokhoz egy grafikonban lenne) - természetesen játszom vele, és úgy hangolom a hőmérsékletet, hogy az otthon kényelmes legyen, de ne melegedjen túl feleslegesen - azzal, hogy a kutyák maradnak, így a nappali és a dolgozószoba melegen tartása érdekében (hálószoba, előszoba jobban csökkentem a hőmérsékletet. és három napba telt, mire felhangoltuk.
0 ×Jelentés
Petr, Praha 6 - Řepyflag
Értékelve: 2023. 09. 16., változat: Meross Smart Wi-FI termosztát elektromos padlófűtéshez
Hitelesített vásárlás
Apple HomeKit
Design
0 ×Jelentés
Vladimír, Prahaflag
Értékelve: 2023. 03. 20., változat: Meross Smart Wi-FI termosztát elektromos padlófűtéshez
Hitelesített vásárlás
Ez egy nagyon ellentmondásos termék, de mégis (a piacon lévő ajánlatot figyelembe véve) valószínűleg ajánlanám a terméket - a design szép, és amikor bekapcsolja és bedugja, már működik. A legnagyobb probléma ezzel a termékkel az, hogy a párosítás és a wifi-hez való csatlakozás a pokol. Több mint 3 órán keresztül párosítottam, és egy ponton elhatároztam, hogy visszaadom. Mégis, tényleg el lehet indítani, és ha párosítva van és csatlakozik a wifi-hez, megbízhatóan működik. Az esetek 50%-ában a rendszer nem tud csatlakozni a wifi-hez a rendszerindítás után, és akkor ki kell fújni és újra kell tölteni a megszakítót, és várni kell 15 percet, hogy lássuk, megoldódott-e a probléma. Ha igen, akkor az áramkimaradásig ismét gond nélkül működik 😊 A termék dokumentációja tragikus vagy nem létező, és még a gyártó is gyakorlatilag a készülék újraindítását vagy újraindítását ajánlja. Ez a helyzet a párosítással, ahol rengeteg resetet és újraindítást kell végeznie, mire ez bejön. Ami az alkalmazást illeti, meglepően jól sikerült (elég gyors és stabil, intuitív, átfogó. ) valósul meg. Még szép utasításokat is tartalmaz a termék csatlakoztatásához. Az egyetlen panaszom az, hogy a termosztát hozzáadásához regisztrációra van szükség. (Közvetlenül a HomeKithez is hozzáadhatja regisztráció nélkül, de ennek az a hátránya, hogy elveszíti az alkalmazásban lévő további beállításokat) valósul meg. Próbálkoztam az ügyfélszolgálattal is, és az első munkanapon visszaírtak.
Csodás design
Gyors gombreakciók
Konfigurálható fényerő
Integráció a HomeKit-tel
Szabványos meghosszabbított érzékelő kábelt használ
Egyszerű kábelezés
Viszonylag csendes kapcsoláskor
Tényleg működik.
A párosítás a földi pokol (további részletek a leírásban)
Áramszünet után néha nem tud csatlakozni a wifi-hez, és újraindításra van szükség.
A wifi-hez való csatlakozás (áramszünet után) elég sokáig tarthat (akár 15 percig is. kiváló jelekkel)
A csavarok csak balról és jobbról szerelhetők be. Ami problémát jelenthet, ha hozzám hasonlóan önnek is van egy doboza a falban, amely csak a tetején és alján engedi a csavarok felszerelését. Ha van 3D nyomtatója, modelleztem egy adaptert. (https://www.printables.com/model/428267-kopos-frame-adapter)
A vezetékek rögzítésére szolgáló csavarok viszonylag rövidek (a szabványos tápkábelekkel nincs probléma, de ha vékony vezetékek vannak az érzékelőből, akkor azok meglazulnak, és ezt valahogy meg kell oldani. )
0 ×Jelentés
Richard, Červený Újezdflag
Értékelve: 2023. 02. 06., változat: Meross Smart Wi-FI termosztát elektromos padlófűtéshez
Hitelesített vásárlás
Csinos design
Könnyű bekötés
A Meross alkalmazás szép, sok lehetőséggel, különböző fűtési módokkal, de olyan apró dolgokkal is, mint a kijelző fényereje aktív / készenléti módban.
Működőképessé tehető a HomeAssist rendszerrel a Meross IoT kiegészítő segítségével (vagy a felhő API-n keresztül - az eredeti alkalmazással történő kezdeti párosítás szükséges, vagy helyileg, felhő nélkül az MQTT bróker segítségével).
Próbáltam párosítani a HomeAssisttel az Apple HomeKit használatával. A párosítás létrejön, de a kapcsolat instabil. A termosztát gyakran "Nem elérhető".
A kábelek csatlakoztatására szolgáló aljzat lefelé néz, ezért a falból érkező kábeleket derékszögben kell meghajlítani, ami nem biztos, hogy minden telepítésnél megfelelő.
0 ×Jelentés
Andrej, Osek nad Bečvouflag
Értékelve: 2023. 01. 29., változat: Meross Smart Wi-FI termosztát elektromos padlófűtéshez
Hitelesített vásárlás
A termosztátok megbízhatóan működnek. Dizájn szempontjából nagyon jók, a fehér háttérvilágítás állítható, a nyitott ablak érzékelése nem kapcsolja be a fűtést nyitáskor és gyorsan csökkenti a szoba hőmérsékletét, ami nagyszerű a szellőzéshez. Gyermekzár, automatizálás és egyéb beállítások. Integráció és vezérlés az Apple Homekitben problémamentesen. Ár wifi termosztát nagyon ésszerű. Pontosan illeszkedik a fali dobozba, a régi termosztátok cseréje percekig tartott.
Dizájn
Beállítási lehetőségek
Nyitott ablak érzékelése
Integráció az Apple Homekitbe
Ára
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ