Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Meta Quest 3 - 128GB

Termékkatalógus
Meta Quest 3 - 128GB - VR szemüveg

Vélemények: Meta Quest 3 - 128GB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Meta Quest 3 - 128GB témával kapcsolatban? Nálunk 127 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Meta Quest 3 - 128GB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Meta Quest 3 - 128GB megvásárlása után te is írsz értékelést.
269 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Jan, Návsíflag
Értékelve: 2024. 04. 30., változat: Meta Quest 3 - 128GB
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Végül a virtuális és a kiterjesztett valóság.
Hűha.
Rövid akkumulátor-üzemidő szemüvegről történő lejátszáskor - a streaming rendben van
0 ×Jelentés
Michal, Prahaflag
Értékelve: 2024. 04. 27., változat: Meta Quest 3 - 128GB
Hitelesített vásárlás
A Visionhöz képest egy trabant, de 100k-val olcsóbb és elég az otthoni szórakozáshoz. A kép nagyon rossz, ha hozzászokott oled minitor pl. De nem bántam meg - a gyerekekkel való otthoni szórakozáshoz elég.
Elég jól tartja a határait
A vezetők rendben vannak
Jól ül a fején
A drót nélkül egy darabig kitart
Néha fájdalmas egy zónát megrajzolni.
A játékokat néha rosszul lövik, ezért ki kell kapcsolni
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 27., változat: Meta Quest 3 - 128GB
Hitelesített vásárlás
Remek felbontás
Jó frissítés
Egy feltöltéssel való játékhoz könnyű viselet (1,5-3 óra játék)
Asgard's Wrath 2-t engedte letölteni ingyenesen
Alap hangszórók is élvezhető élményt adnak (de van 3,5 mm jack csatlakozó)
Ingyenes (kb 20 csak a quest store-ban) játékok és demo játékok,leárazások. Hosszabb játékok "jó" áron.
Dobozban: headset, kontrollerek (2), USB-C - USB-C kábel, töltő fejegység (nekem UK lett, vásárlás mellé ajándék USB-C töltő fejegység jól jött)
Steam VR telepítés után 5ghz wifin, win10en működik. Pár játékhoz kell egy erős PC. HL Alyx megy 1660 gtx-el.
Pár nap utáni tapasztalat: tölteni kell. Játszol vele pár órát, majd tölteni kell.
Passtrough (AR) kép rendben van, ha túl éles lenne le se vennéd a fejedről.
0 ×Jelentés
Martin, Prahaflag
Értékelve: 2024. 04. 16., változat: Meta Quest 3 - 128GB
Hitelesített vásárlás
A fejhallgató jól tartja a fejet. Az állítható gallérnak és szemtávolságnak köszönhetően szemüveggel is nagyon jól használható. A súly nem jelent problémát, még két óra játék után sem fáj a nyakam. A headset felülete cseh nyelvű, és még az előre telepített, kipróbálható kis játékok is cseh nyelvűek. Az alkalmazásbolt automatikus fordítást használ az alkalmazások vásárlásához, többnyire használható. A legtöbb esetben azonban a játékok nincsenek lefordítva, és legalább alapfokú angol nyelvtudás nélkül nem megy. Minden kontrollerhez egy AA elem tartozik (nem tartozék), és becslésem szerint körülbelül 40 órát bír ki. Néhány játék és headset interfész támogatja a kézkövetést is, ami nagyon jól használható. A headset a protorban kamerák segítségével navigál, ezért kivilágított környezetben kell játszani, különösen, ha csak a handtrackinget használod. Az EU-nak köszönhetően a regisztrációhoz már nem kell Facebook-fiók, csak egy e-mail. Az első aktiválást követő 24 órán belül 25%-os kedvezményt kapsz mindenre a boltban néhány napig, javaslom, hogy ezt használd ki. Később csak akciókban kaphat kedvezményt, vagy megpróbálhat az interneten egy "barátjától" 30%-os kedvezményt találni egy adott szoftverre. A játék PC-vel való kapcsolat csak a Headset -> Wi-fi láncon keresztül használható (sávszélesség min. 5 MB/s) -> router -> ethernet kábel -> PC. Nem fogsz sok örömet szerezni a közönséges 2,4G Wifivel. Régebben a steam link alkalmazást használtam, de nekem nem működött túl jól, a headset elég gyakran megszakadt. Helyette a Virtual Desktop alkalmazásra váltottam (20 dollárba kerül, használd ki a készülékaktiválási kedvezményt), ami megbízhatóan működik, és sokkal jobb felhasználási lehetőségeket kínál, beleértve a 3D-s SBS-filmek streamelését is. A legújabb frissítés után a headsetet az ágyon fekve is használhatod, és egy 4 méteres képernyőt helyezhetsz a plafonra: -) A játékülések 1/2 része általában azzal végződött, hogy a headset figyelmeztetett, hogy az akkumulátor alacsony, számítson körülbelül 100 perc játékra és 120 percre, ha bármit streamel a PC-ről.
Kiváló szórakozás
jó sofőrök
Jó kiterjesztett valóság
Szemüveggel használható
Az ellenőrzési környezet cseh
akkumulátor
0 ×Jelentés
Robert, Prahaflag
Értékelve: 2024. 04. 10., változat: Meta Quest 3 - 128GB
Hitelesített vásárlás
nagyszerű szórakozás néhány fillérért a konkurenciához képest
nagyszerű szórakozás
0 ×Jelentés
Adam, Dubňanyflag
Értékelve: 2024. 03. 24., változat: Meta Quest 3 - 128GB
Hitelesített vásárlás
A készlethez általában kábelt is kell vásárolni. És egy megfelelő töltő az Alza-ra. a gyártó 45 wattot javasol. a kábellel együtt kb. 1 000 forintba kerül. Kábel a PC-hez további 1k. Mindenképpen egy tartalék akkumulátorral ellátott készletet kell vásárolnia az egyensúly és a hosszabb akkumulátor-élettartam érdekében. Egy német mentőcsomagból 2,5 ezerért elég. hiányoznak a szilikon borítások és a lencsetakarók is. Tehát összesen több mint 20 ezerrel kell számolnod. plusz játékok. Vannak hibái, de semmi szörnyű. Szükség van pl. FB-fiók. A jobb játékok játszhatók a Steamen keresztül, és csak egy PC-re van szükséged, amiben van egy first-party RtX és 6giga vram. Összességében a grafika megéri, mert a karakterek fotorealisztikusak. és szükséged van valamire, amivel kifényesítheted a szemüveged. ruhával vagy alkoholos törlőkendővel. A játékrajongóknak kötelező. Az első játék a HL alyx volt, és a grafika lélegzetelállító volt. De a hossza alapján ne várj olyan játékokat, mint én PC-n. A HL több mint 50 gigát tartalmaz, és 16 óra alatt készült el.
kialakítás
minőség
Ára
0 ×Jelentés
Marcel, Pragueflag
Értékelve: 2024. 03. 21., változat: Meta Quest 3 - 128GB
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nem tökéletes, de mindenből nagyszerű egyensúly
Nagyszerű elérhetőség önálló alkalmazások és játékok számára
A legjobb ebben az árban
Akkumulátor
Kényelem, de még mindig jobb, mint a versenytársak
MR még nincs ott
0 ×Jelentés
Veronika, Malšovice, okres Děčínflag
Értékelve: 2024. 03. 15., változat: Meta Quest 3 - 128GB
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Azt hiszem, első pillantásra úgy tűnik, hogy sok hátránya van, de ezek nem olyan súlyosak. Arcvédő és fejhallgató vásárolható.
Képes a vegyes valóságra
Csatlakozás a gőzhöz
Saját alkalmazásokkal és játékokkal rendelkezik
Vezeték nélkül működik
Nincs szükség külső érzékelőkre/kamerákra
Facebook fiókkal kell rendelkeznie
A környezetet érzékelő kamerák nem éppen jó minőségűek.
Kényelmetlen rögzítés a fejhez
Durva anyagból készült elülső borítás
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 05., változat: Meta Quest 3 - 128GB
Hitelesített vásárlás
Mag
Valószínűleg az elemek.
0 ×Jelentés
Petr, Praha 7 - Holešoviceflag
Értékelve: 2024. 03. 03., változat: Meta Quest 3 - 128GB
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Akinek van néhány régebbi szemüvege, az valószínűleg tudja, mibe keveredik. A többiek számára ez az olcsóbb lehetőség jobb az ismerkedéshez. Ezek nagyobb búvárszemüvegek (beleértve az akkumulátort és az optikát is), így a teljesítményük egy jobb telefonnal, a játékok pedig a 2000-es évekbeli PC-s játékokkal vannak egy szinten. Belül van android és a hozzá tartozó problémák, a kiterjesztett valóság elég gagyi (a kép tényleg sokat szemcsésedik, sokat hullámzik, alacsony a felbontása és érezhető a lag). A kép átvitele a szemüvegről a telefonra csak jelzésértékű (ritkán zökkenőmentes, általában lefagy, és néha néhány másodpercre lefagy). A kezek és a kezelőszervek követése jó. A szemüveg a fejen egyeseknek illik, másoknak nem. Szinte lehetetlen grillezni. Az ára megfelelő (átlagos telefon + valami extra), de a kiegészítők megérnek egy újabb durranást - beleértve a játékokat is! És a számlán szereplő sorozatszám ugyanaz, mint a dobozon, de más, mint a szemüvegen - erről tájékoztatnia kell a boltot, különben garancia nélkül marad. Ha a Meta átgondolta és rendesen megcsinálta volna, akkor az idősebbeknek is jó lenne, így csak a gyerekek játszhatnak vele.
az egyik legjobb készülék a piacon
Ára
A VR még mindig szar
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 39
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ