Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Metallic Gear by Phanteks NEO Qube Black

Termékkatalógus
Metallic Gear by Phanteks NEO Qube Black - Számítógépház

Vélemények: Metallic Gear by Phanteks NEO Qube Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Metallic Gear by Phanteks NEO Qube Black témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Metallic Gear by Phanteks NEO Qube Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Metallic Gear by Phanteks NEO Qube Black megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Szombathelyflag
Értékelve: 2022. 08. 05., változat: Metallic Gear by Phanteks NEO Qube Black
Hitelesített vásárlás
Volt már szerencsém pár ótvat PC-házhoz (ilyen drágához is), szerelhetetlenségben azonban ez mindet veri. Alaplap mögé, elforgatva kell beszerelni a HDD-ket, a kábelektől a modul visszailleszthetetlen, hosszas játék, mire sikerül, ráadásul a csatlakozókhoz nem lehet hozzáférni, előre be kell kábelezni. Derékszögű csatlakozók kizárva (SSD-n is), mert ott a hátlap, hiába tetszetős a fényképeken látható, nagy hely. Másik irányban elfogják a hűtést a kábelek. A 360-as vízhűtést lehetetlen oldalra beszerelni, ha az alsó és a felső ventilátorokat ki akarjuk használni. 2db 120mm-es, vagy 1db 140mm-es fér el a blokktól lent, illetve a csövektől fent. Kényszerűen felülre kell helyezni a vizes blokkot, ami rontja a hűtést, mert a házban keletkező melegnek a CPU-tól felmelegített blokkon kell(ene) távoznia töredék helyen, mintha csak ventilátorok lennének ott. Normális CPU léghűtő természetesen nem fér bele. A sok szellős hely körben megtévesztő.
szép
jó hűtés
pocsék szerelhetőség
nem fogad rendben minden hűtést
0 ×Jelentés
Václav, Stařečflag
Értékelve: 2022. 04. 15., változat: Metallic Gear by Phanteks NEO Qube Black
Hitelesített vásárlás
ő nagy
Nem tudok víztömböt illeszteni a grafikus kártyámra
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ