AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: Mi Smart LED Desk Lamp 1S EU

Termékkatalógus
Mi Smart LED Desk Lamp 1S EU - LED lámpa

Vélemények: Mi Smart LED Desk Lamp 1S EU

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Mi Smart LED Desk Lamp 1S EU témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Mi Smart LED Desk Lamp 1S EU termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Mi Smart LED Desk Lamp 1S EU megvásárlása után te is írsz értékelést.
17 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Tomáš, Uherský Ostrohflag
Értékelve: 2023. 12. 13., változat: Mi Smart LED Desk Lamp 1S EU
Hitelesített vásárlás
Ezzel figyelmeztetjük a potenciális vásárlókat, hogy gondolják át a vásárlást. Értem én, hogy az üzlet (Alza) több tízezer terméket tart raktáron, de itt a vásárló megtévesztéséről van szó!
Az általam kapott terméket új típus néven árulják, de ez egy régebbi modell, amelyet más webáruházak sokkal alacsonyabb áron kínálnak! A jelöléssel ellátott eredeti címkét szándékosan és szándékosan átragasztják egy új, más kóddal ellátott címkével! A szemtelenség csúcsa: )
Nem ez az első probléma, amit észrevettem. Visszaküldöm a terméket, mivel nem az itt felsorolt és bemutatott termékről van szó.
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2024. 02. 03.
Üdvözlöm, köszönjük a javaslatát, és ügyfélszolgálati csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és mindent megoldunk Önnel. Köszönöm és szép napot kívánok, Ondřej - Alza szakértő
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 12. 07., változat: Mi Smart LED Desk Lamp 1S EU
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Billentyűzetem és az asztalon lévő iratok megvilágítására (kb. 40x50 cm terület) kerestem lámpát. Korábbi kísérleteim sikertelenek voltak: volt kerek lámpám, amely 15 cm-es világos kört teremtett, körülötte pedig sötét volt, illetve hasonló szerkezetű (felnyitható világító rész, állítható fényerő, színhőmérséklet stb. ) lámpám, amelynek a fényereje nem bizonyult elegendőnek. Kiderült, hogy csak ennek a lámpának van elegendő fényereje, a többi inkább csak félhomályt nyújt. A felnyitható rész azonban túl hosszú az én lehetőségeim között - ha teljesen kinyitnám, eltakarná a képernyőt, így csak 30 cm-re a függőleges tartójától tudom felnyitni, de fénye így is elegendő.
- nagy fényerő
- színhőmérséklet módosítása
- csinos, világos, modern kinézet
- stabil
- kényelmes és egyszerű kezelés
- nagyon hosszú világító rész
- (nem hátrány, csak számomra felesleges) wi-fis irányítás
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 11. 11., változat: Mi Smart LED Desk Lamp 1S EU
Hitelesített vásárlás
Szép design, funkcionális, minden úgy van, ahogy kell és ahogyan elképzelték.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ