Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: Microsoft Bluetooth Mouse, Forest Camo

Termékkatalógus
Microsoft Bluetooth Mouse, Forest Camo - Egér

Vélemények: Microsoft Bluetooth Mouse, Forest Camo

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Microsoft Bluetooth Mouse, Forest Camo témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Microsoft Bluetooth Mouse, Forest Camo termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Microsoft Bluetooth Mouse, Forest Camo megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Richard, Brnoflag
Értékelve: 2022. 08. 08., változat: Microsoft Bluetooth Mouse, Forest Camo
Hitelesített vásárlás
Egy egyszerű vezeték nélküli USB egeret szerettem volna USB vevő nélkül. Ismét a Microsoft terméket választottam. Eleinte jónak tűnt, de még egy nap múlva sem kezdett el “aprítani“/elaludni az egér (akár kb. 2x 10 perc alatt) és lehetetlen felébreszteni. El kell távolítani és újra kell telepíteni. Elég erős NTB-m van Windows 10-el, így látom a hibát az egérben. Ma délután vissza fogom küldeni. Szóval ez a termék biztosan nem nekem való!
Könnyű
Egyszerű
USB vevő nélkül
Gyakran feldarabolják! Nem reagál, „gőzteleníteni” és újra „gőzölni” kell. Nagy csalódás!
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ