AD květen univerzal Alza Dny květen

Vélemények: Microsoft Surface Arc Mouse, Light Grey

Termékkatalógus
Microsoft Surface Arc Mouse, Light Grey - Egér

Vélemények: Microsoft Surface Arc Mouse, Light Grey

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Microsoft Surface Arc Mouse, Light Grey témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Microsoft Surface Arc Mouse, Light Grey termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Microsoft Surface Arc Mouse, Light Grey megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jiří, Chrudimflag
Értékelve: 2023. 06. 17., változat: Microsoft Surface Arc Mouse, Light Grey
Hitelesített vásárlás
Az első napon lelkesen megvettem, a második napon pedig úgy tértem vissza, hogy a Microsoft szó szerint átvert. A fotón a termék frissnek, extravagánsnak tűnik, még a leírásban sem tűnik rossznak. Érdekes ötlet egy kompakt hordozható egér, világmárka. DE a valóság brutálisan tele van kompromisszumokkal, amelyekkel egyszerűen nem lehet együtt dolgozni, hacsak nem akarjuk a normál PC-használatot rémálommá tenni. Kezdem a DESIGNE-nel/ a bekapcsolt ( törött ) egér jól néz ki, kikapcsolt állapotban ez egy tévé távirányítóhoz hasonló lapát, semmi extra funkciója nincs, még ha az említett multimédia vezérlő, vagy prezenter, akármi. Ez kiaknázatlan lehetőség, különösen akkor, ha minden alkalommal, amikor ki akarod kapcsolni az egeret, el kell törnöd az egeret. nem kapcsolja ki magát, így a számítógéped mellett van egy ronda lapát. Az állítólag összecsukható és hordozható egy mítosz, különösen akkor, ha a hátul lévő dudor két ceruzaelemet tart, és olyan hosszú, mint egy mobiltelefon. MEGVEZETÉS/ pontatlan, kényelmetlen az egér ergonómiája miatt, és az érintéses görgetőgomb egyenesen büntető. Az egér tetején található, mindig el kell húznia. A YouTube-on a zenét kis százalékos egységekkel lejjebb kapcsolni bravúr, ahogy a böngészés is. egyszerűen kiszámíthatatlan. FUNKCIÓK/ két, egymással összekapcsolt gomb egyfajta üvegfelületen, amely vizuálisan elválik az egértesttől, középen érintő görgetés. ez mind FELDOLGOZÁS/ a test nem tapad a vezérlőfelülethez, a közte lévő illesztés mindkét oldalon aszimmetrikus résekkel rendelkezik, az egér testén keresztül átfénylik az egér teste, és a rugalmas mechanika kinyomódik. Minden egyes szünetben úgy érzed, hogy rettenetesen fáj az egérnek. Az alja két műanyagdarabon áll, kétlem, hogy a jövőben tartós lenne. a kikapcsolt egér az elemajtón keresztül az asztalhoz dörzsölődik. ÁRA/ Röviden, 400kč-ért már van egy BT 5.0-s egér, amely sokkal több jót tesz, kényelmesebb és még hordozhatóbb is. Ez egy hihetetlen szarság az 1700kč áráért. Rengeteg véleményt olvastam itt olyanoktól, akik még elégedettek is vele. Őszintén szólva nem tudom elképzelni, hogy valaki önként használja ezt, és boldog lenne. a microsoft tényleg elbukott ebben
semmi
Ára
Funkciók
kezelés
kidolgozás
0 ×Jelentés
Martin, Pardubice 21flag
Értékelve: 2022. 11. 26., változat: Microsoft Surface Arc Mouse, Light Grey
Hitelesített vásárlás
Könnyű, vékony, nagyon kompakt (nagyszerű laptop toknak)
Érintéses navigációs panel
Bluetooth (USB-dongle nélkül)
Az előző modell 3 éve működik napi használat mellett, és még mindig nem mutatja a használat nyomait, a zárszerkezet és a gombok még mindig úgy működnek, mintha újak lennének.
Néhányan "üregesnek" találhatják (nincsenek oldalfalak), amikor használják, de ez csak szokás kérdése, hogy hogyan kell megfelelően tartani.
0 ×Jelentés
OMAX Holding s.r.o., Praha 5flag
Értékelve: 2022. 10. 17., változat: Microsoft Surface Arc Mouse, Light Grey
Hitelesített vásárlás
Szépen kezeli
A szín nem igazán illik a rombolóhoz.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ