Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: Microsoft Windows 11 Home, EN, USB (FPP)

Termékkatalógus
Microsoft Windows 11 Home, EN, USB (FPP) - Operációs rendszer

Vélemények: Microsoft Windows 11 Home, EN, USB (FPP)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Microsoft Windows 11 Home, EN, USB (FPP) témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Microsoft Windows 11 Home, EN, USB (FPP) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Microsoft Windows 11 Home, EN, USB (FPP) megvásárlása után te is írsz értékelést.
56 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2024. 04. 13., változat: Microsoft Windows 11 Home, EN, USB (FPP)
Hitelesített vásárlás
Hasonlóan az előző hozzászóláshoz, a telepítő nem működik, nem indul el semmi. Nem is lehet kiválasztani a felkínált boost manager által. Azt gondolják itt az Alzánál, hogy a windows lépésekkel akad gondjuk a felhasználóknak, de sajnos nem. Egész egyszerűen nem jó a termék maga, nem ismeri fel a rendszer. Nincs mit tovább léptetni, nincs mit kiválasztani, nem működik egész egyszerűen. Most megpróbáljuk úgy, ahogy az előző vevő csinálta.
nem működik a telepítő
a laptop nem is kínálja fel a termék telepítőt
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 02. 13., változat: Microsoft Windows 11 Home, EN, USB (FPP)
Hitelesített vásárlás
A csomagban foglalt USB drive nem volt alkalmas az installálásra, valószínűleg régebbi típusú volt, vagy a bootable media nem volt rajta megfelelő (CSM-re volt szükség, hogy a gép észlelje a pendrive-ot, ami a Windows 11 esetén nem engedélyezett). Saját pendrive-ra töltöttem le végül a Microsoft media creation tool-ja segítségével, és azzal tökéletesen működött. A kulcs valid, a szoftvert tudom használni, de extra utánajárást igényelt.
Termékkulcs valid
USB boot drive nem működött
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ