Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: MINILAND Baby Scale

Termékkatalógus
MINILAND Baby Scale - Babamérleg

Vélemények: MINILAND Baby Scale

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MINILAND Baby Scale témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MINILAND Baby Scale termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MINILAND Baby Scale megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Karel, Hradec Královéflag
Értékelve: 2018. 12. 25., változat: MINILAND Baby Scale
Hitelesített vásárlás
a dizájn a funkcionalitás fölé kerekedik: (
nagyon pontatlan
bár a súlya 5 g, de az eltérések különböző súlyoknál nagyok és elfogadhatatlanok a csecsemők számára, 2 kg-nál az eltérés olyan nagy, hogy nem táplálkozik megfelelően.
eltérések: 2 kg/ +|- 27 g
3 kg/ +|- 33g
4kg/ +|- 39 gr
40 ml tápszerrel egyszerűen nem tudod megmondani, ezért ha a baba 20-at iszik, és 20-at kellene, ne kösd be. és bele fogod zsúfolni az egész 40-et, ami nagy probléma. Visszaadom a súlyt.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ