Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Mio MiVue 788 CONNECT Autós menetrögzítő kamera

Termékkatalógus
Mio MiVue 788 CONNECT Autós menetrögzítő kamera - Autós kamera

Vélemények: Mio MiVue 788 CONNECT Autós menetrögzítő kamera

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Mio MiVue 788 CONNECT Autós menetrögzítő kamera témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Mio MiVue 788 CONNECT Autós menetrögzítő kamera termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Mio MiVue 788 CONNECT Autós menetrögzítő kamera megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 05. 02., változat: Mio MiVue 788 CONNECT Autós menetrögzítő kamera
Hitelesített vásárlás
Jó rekord
Tehát a hurokban történő feltöltés törli a legrégebbi fájlokat
GPS
Wi-fi
A mobilalkalmazás szerencsétlen, mert nem teszi lehetővé, hogy kiválasszon néhány másodpercet a letölteni kívánt videóból. így le kell töltenem a teljes fájlokat, amelyek egy vagy három perc múlva kerülnek mentésre. és wifin keresztül rendkívül sokáig tart.
0 ×Jelentés
Ilona, Sibřinaflag
Értékelve: 2021. 11. 02., változat: Mio MiVue 788 CONNECT Autós menetrögzítő kamera
Hitelesített vásárlás
Nos, a legtöbb vásárló azt mondja, hogy ha kamerát akar az autójába, akkor csakis a MIO-t választja. Ha tényleg ez a "legjobb", akkor azt hiszem, egy másik univerzumban szeretnék élni. A kép a határokon belül teljesen rendben van. Különösen éjszaka meglepően jó. A hanggal még rosszabb a helyzet - teljesen szörnyű. Egyre hangosabb és hangosabb a hangok ébren vannak. A panaszt nem fogadták el - állítólag nem történt meg a hiba. Alza azonban azonosította a hibát, látszólag az ébredő hangot hallották. A MIO szolgáltatás azonban nem ismerte el a hibát. Egyértelmű, hogy a MIO egy rossz vállalat, és jobb, ha elkerülni. A mobilalkalmazás gyakorlatilag használhatatlan. Ezen túlmenően megköveteli, hogy egy érthetetlen wifi kapcsolat. Bluetooth-on keresztül valójában semmit sem tud csinálni. Davalo akkor lenne értelme, ha a kamerát bluetooth-on keresztül vezérelnék, és a wifi csak akkor lenne szükséges, ha képek és fájlok továbbítására, de nem. A PC-s menedzser sem egy csoda. Működik a videókkal (még a hátsó kamerával is) elég szépen, de nem tudja, hogyan kell összerakni, exportálni és elküldeni őket. a youtube-ra csak nem működik. Emellett naivan azt gondoltam, hogy a kamera talán talán használja azt a sajnálom mobil app, hogy stream a youtube közvetlenül mögötte vezetés közben - kizárt. A metaadatok gyorsulásmérő és GPS információkat tartalmaznak. A PC-menedzser azt is tudja, hogyan kell exportálni az adatokat egy KML fájlba - de ismét csak az egyes videólistákból (nem tudja egy egész videólistába fűzni) ülések). Összességében a kamera hasznos lehet az Ön számára, de az egész hihetetlenül homályos.
jó kép még gyenge fényviszonyok mellett is
hátsó kamera csatlakoztatásának lehetősége
szörnyű hang
értelmetlen ellenőrzés a mobilalkalmazással
a PC manager érintetlen lehetőségei
nem működik a videók küldése a youtube-ra
a videó tömörítés nem hatékony (a fájlok indokolatlanul nagyok)
nagyon rossz tapasztalat a MIO szolgáltatással
0 ×Jelentés
Stanislav, Praha 10flag
Értékelve: 2018. 09. 09., változat: Mio MiVue 788 CONNECT Autós menetrögzítő kamera
Hitelesített vásárlás
szép kép, éjszaka nem teszteltem (rövid időm van)
nem nagy, kisebb, mint a Truecam A7S, csak egy kicsit nagyobb.
a bluetooth csak a mobiltelefonnal való párosításra szolgál (hívások stb.) ).
alkalmazások android ilyen tűnik nem praktikus, de lehet használni. Ez nagyon jó PC-n
kár, hogy nem lehet több radart hozzáadni (másképp is meg lehet csinálni, de mivel nagyon kevés időm van, még nem találtam rá módot. )
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ