0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: MIO MiVue 955W 4K

Termékkatalógus
MIO MiVue 955W 4K - Autós kamera

Vélemények: MIO MiVue 955W 4K

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MIO MiVue 955W 4K témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MIO MiVue 955W 4K termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MIO MiVue 955W 4K megvásárlása után te is írsz értékelést.
92 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Tomáš, Lipolticeflag
Értékelve: 2024. 02. 16., változat: MIO MiVue 955W 4K
Hitelesített vásárlás
kijelző nagyon szép, videofelvétel GPS pozícióval is szép
jobb 2K 60 fps sebességgel rögzíteni, mint 4K 30 fps sebességgel
jól tapad az üvegen, a fóliára ragasztás rendszere rendben van
nincs akkumulátor
a wi-fi átvitel ilyen sebességgel nem sok
videó előnézet jó, de ha elmozdítom, így túl sokáig töltődik be
jó egy autóban, egy teherautóban sokat nézek a szélvédőn a földre, lehetne jobban forgatható
0 ×Jelentés
Josef, Kaceřovflag
Értékelve: 2024. 01. 07., változat: MIO MiVue 955W 4K
Hitelesített vásárlás
Ennyi pénzért jobb kamerát vártam.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 12. 23., változat: MIO MiVue 955W 4K
Hitelesített vásárlás
A kamera önmagában jól működik.Az a50-es kamerával eddig nem tudtam összekapcsolni eddig. :(
Szép, és múködik.
Hátsó kamerával ami egy mio a 50-es lenne nem tudom összecsatlakoztatni úgy hogy működjon is.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 14., változat: MIO MiVue 955W 4K
Hitelesített vásárlás
A fényképezőgép nem rendelkezik belső memóriával vagy akkumulátorral. Tehát ha nincs csatlakoztatva az autóban vagy otthon USB-n keresztül (miért mini USB?! ), nem kapcsolod be, nem állítod be. Néhány fordítás rossz minőségű, például a "Felvétel megkezdése" helyett azt írja, hogy "Felvétel megkezdése". Aki először látja, nem érti. Például, el kéne kezdenem a felvételt, bekapcsolni valahol, vagy mi? A radarriasztás szép, de a riasztásnak 2 módja van. Az egyiket "intelligensnek" hívják, és ez egyáltalán nem intelligens, mert tudod, hogy lesz valamilyen radar, de nem tudod, hogy melyik (piros fényérzékelés? sebesség? szekcionált? ), így az értesítés a képernyő 2/3-át szabadon hagyja, de teljesen használhatatlan. A klasszikus riasztás a radartípust/sebességmérést is mutatja, és rendben van. A levágott radarok figyelmeztetése szépen méri az ott lévő átlagsebességet, DE megint nem tudod, hogy a radar előtt vagy már a mért szakaszon figyelmeztet-e. Csak akkor tudod, ha már jól ismered a kamerát, hogy a szakaszon az átlagsebességet mutatja. Nem világos, hacsak nem próbálgatja, hogyan lehet beállítani a hangot, hogy a kamera visítozzon, amikor radar közeledik. Meglehetősen logikátlan módon ez ugyanaz a beállítás, amely bekapcsolja a billentyűzethangot. Ha kikapcsolja, a radarjelzés néma marad. A kamera minden ok nélkül bekapcsol egyfajta "Krízisfelvétel" üzemmódot, hogy részletesebben rögzítse a balesetet, amikor egy nagyobb kátyú van, vagy amikor felveszi a kamerát. A kamera néha még felvétel közben sem jeleníti meg a villogó "Rec" ikont. A kijelző lehetne finomabb és jobb minőségű. Mennyivel lenne drágább a kamera, ha jobb kijelzővel rendelkezne? 10 centtel? Bár elsősorban a hiányosságokat sorolom fel, újra megvenném a fényképezőgépet: -)
A tartó szilárdan tartja az üveget (kétoldalas ragasztószalaggal).
Radarérzékelés (ha úgy állítod be, hogy legyen értelme)
A GPS gyorsan veszi a jelet
A kamera elhelyezése a tartóba egy kicsit trükkös, még akkor is, ha ismerjük a kamera magasságát és helyzetét az üvegre ragasztott tartóhoz képest.
Valószínűleg rosszabb a feszültségkezelés, mivel amikor kikapcsolja az autót, a kamera elveszíti az áramforrását. Megtörtént velem, hogy a fényképezőgép valószínűleg nem tudott valamit elmenteni a memóriakártyára, és amikor újra bekapcsoltam, azt mondta, hogy "kártya hozzáférési hiba", és hogy formáznom kell. Ami tönkretette az összes videót
Krízisfelvételi mód bekapcsolása ok nélkül
A kamera megzavarodik, ha az alagútban sebességmérő kamera van - miután kilépett az alagútból, azt állítja, hogy mögötte sebességmérő kamera van stb.
0 ×Jelentés
Tomáš, Brnoflag
Értékelve: 2023. 10. 24., változat: MIO MiVue 955W 4K
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Már régóta keresek egy minőségi 4K-s autós kamerát, ez az alza.cz oldalon akciósan bukkant fel, így kipróbáltam, és nem bántam meg. Kiváló videó, a kép éles, szépen olvasható RZ járművek, stb. Beszél csehül, cseh menü, gyors alkalmazás, az elülső üveg dőlésének megfelelően dönthető lencse. Egyet kell értenem a többi értékeléssel, valóban a TOP 4K kamera a piacon; )
Szép kis 4k autós kamera GPS-szel
szép design, a kamera jó minőségűnek tűnik
szuper 4k kép, nagy kijelző
szilárdan rögzítve a gyorskioldóban, jó kezelhetőséggel
csak az ár (a minőség valamennyibe kerül)
0 ×Jelentés
Ladislav, Ústí nad Labem 3flag
Értékelve: 2023. 07. 25., változat: MIO MiVue 955W 4K
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Kiváló videó, sokat lát a távolban és részletesen, fényerő nagyon jó, nappal semmi gond - nagyszerű, éjszaka már tényleg nagyon jó, és sokat segít. Cseh hangon beszél, cseh menü, természetesen más nyelveket is beállíthat, sok van belőlük. Összességében sok beállítás a menüben, a parkolási módot mindenképpen használni fogom, értékelem az üveg dőlésének megfelelően forgatható lencsét, és a rögzítés gyors kattintású. Nagyszerű vásárlás, valószínűleg a legjobb 4K a piacon, olcsóbbak, de biztosan nem ilyen jó minőségű és jól elkészített.
4K videó
radarok
jól sikerült tervezés
a gyorsrögzítő gyorsan és könnyen visszahúzható
forgatható lencse
minden szilárd, tartja azt, jól elkészített
beszél csehül, cseh menü
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ