Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: MIO MiVue C580 HDR

Termékkatalógus
MIO MiVue C580 HDR - Autós kamera

Vélemények: MIO MiVue C580 HDR

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MIO MiVue C580 HDR témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MIO MiVue C580 HDR termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MIO MiVue C580 HDR megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Petr, Stříbrná Skaliceflag
Értékelve: 2024. 02. 28., változat: MIO MiVue C580 HDR
Hitelesített vásárlás
Tegnap baleset ért a buszon a fényképezőgépemmel. Miután nekimentem az autónak és fékeztem, a kamera nem érzékelte, pedig a G-érzékelőt magas érzékenységre állítottam. Amikor azonban a kamera az autóban volt, minden alkalommal, amikor áthajtottam egy kátyún, vészhelyzeti felvételt indított. Egy másodperccel a baleset után, ha nem nyomom meg a kézi vészfelvétel gombot, nem lett volna felvétel.
Figyelem! Ha megnyomja a vészfelvétel gombot, akkor csak 5 másodpercet vesz igénybe az esemény előtt és 5 másodpercet az esemény után. Ez azt jelenti, hogy egy baleset vagy incidens során csak egy másodperce van arra, hogy megnyomja a gombot. Így a kamera használhatatlan, és ma visszavittem.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 08. 29., változat: MIO MiVue C580 HDR
Hitelesített vásárlás
kis könnyű kamera, elég tisztességes kép, radar adatbázis frissítés,. sok beállítás
Még nem tudom.
0 ×Jelentés
Vásárló, Velká Dobráflag
Értékelve: 2023. 08. 12., változat: MIO MiVue C580 HDR
Hitelesített vásárlás
Körülbelül egy év használat után a szoftver lefagy és nem reagál. Az előző modellek már több éve megvannak, és problémamentesen működtek.
Minőségi kép
Radarjelentés GPS segítségével
Beszél csehül
Körülbelül egy év elteltével elkezdett "lefagyni" vezetés közben.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ