0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: Montech AIR 1000 LITE White

Termékkatalógus
Montech AIR 1000 LITE White - Számítógépház

Vélemények: Montech AIR 1000 LITE White

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Montech AIR 1000 LITE White témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Montech AIR 1000 LITE White termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Montech AIR 1000 LITE White megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

David, Štramberkflag
Értékelve: 2024. 02. 15., változat: Montech AIR 1000 LITE White
Hitelesített vásárlás
Összességében rendkívül elégedett vagyok, gyönyörű szekrény, sok hely van benne
kábelkezelés
rengeteg hely
csendes ventilátorok
meglehetősen gazdag kiegészítők
porszűrők
hosszú csavarhúzóra van szükség a HDD rögzítéséhez
az oldalsó panel 2 csavaron akad, nekem tovább tartott, hogy rájöjjek, de ez vagyok én.
0 ×Jelentés
Iva, Praha 4 - Krčflag
Értékelve: 2023. 12. 09., változat: Montech AIR 1000 LITE White
Hitelesített vásárlás
Eddig az egyik legjobb szekrény, amire valaha is rátettem a kezem, függetlenül az árkategóriától! - az áráért nem igazán lehet hibázni. Ilyen minőségű porszűrők (ami a tok egyik legfontosabb része) általában csak a kb. 3-szor drágább tokokban találhatók. Különösen az elülső szűrő kialakítása nagyszerű, amely egy gombnyomással könnyen eltávolítható a szekrény tetejéről. A tok rendelkezik az egyik legegyszerűbb megközelítéssel az elülső szűrőhöz és a ventilátorokhoz, amivel valaha találkoztam - nincs "erőszakos" szakadás az előlapról, ahol félsz, hogy letépsz valamit. Az alsó szűrő egy masszív műanyag keretben van, és szintén könnyen eltávolítható - a felső mágneses szűrő szépen kidolgozott, és vizuálisan is érdekes mintázatú - nem csak egy háló. A kivitelezés hihetetlenül jó. A szekrény egyetlen sérülés nélkül érkezett meg - a legkisebb hajszálkarcolást sem kívülről, sem belülről nem találtam - ez önmagában is elképesztő, és nem emlékszem, hogy valaha is történt volna ilyen bármelyik szekrénnyel (még fogalmam sincs, hogy csak szerencsém volt egy darabhoz, vagy ez a szabvány). Sok modern és drága, jó légáramlású toknak csak egy műanyag háló van az elején - ebben az esetben az elülső finom szűrőt egy darab tömör, perforált fémlemez védi, amely nem korlátozza a légáramlást. A többi lap közel sem ilyen vastag, de erős - az azonos méretű és árkategóriájú tokok általában 5 kg körüli súlyúak - a Montech AIR 1000 LITE 7 kg-ot nyom, ami azért mond valamit. Automatikusan be akartam írni a mínuszok közé, hogy a ventilátorok nem PWM-esek, de ez manapság már nem igazán számít - amíg az egyenáramú ventilátorok motorjai jól reagálnak a feszültségek változására, addig bármelyik alaplap képes kezelni a fordulatszám-szabályozást. A felszerelt ventilátorok gond nélkül automatikusan szabályoznak, és nem zajosak - hogy meddig bírják, az persze még nem derül ki - jó jel, hogy a három ventilátor egyikének motorja sem csap zajt. A légáteresztő előlappal és mennyezettel ellátott kialakításnak köszönhetően a tok alkalmas a legerősebb HW-k hűtésére is - többek között. A ventilátorok a szekrény alsó részébe is beszerelhetők. A tok még egy 280 mm-es radiátort is támogat a tetején - jelenleg kisebb tokokat találni, amelyek erre képesek, elég nehéz (inkább lehetetlen). A kábelkezeléssel nincs probléma. Ez egy szép, tisztességes, szilárd megjelenésű szekrény. Fél csillag lefelé a nem túl okosan elhelyezett tápegység és a ventilátorok szürkés színe miatt - még soha nem adtam ilyen magas értékelést egy toknak! 😊
Kiváló porszűrő megoldás
Szilárd konstrukció - minden jól illeszkedik.
Ár/minőség arány
Csendes ventilátorok
Olyan megjelenés, amely még a sokkal drágább szekrényekkel is vetekszik.
Tömör fém perforált előlap.
A tápegység az alaplap alatti 3 kábelezési nyílásból 2-t jelentősen elzár - a tápegység elhelyezését közelebb kellett volna helyezni az átlátszó oldallaphoz - ott van hely.
A ventilátorok szürkés színe
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ