AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: Montech AIR 1000 PREMIUM Black

Termékkatalógus
Montech AIR 1000 PREMIUM Black - Számítógépház

Vélemények: Montech AIR 1000 PREMIUM Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Montech AIR 1000 PREMIUM Black témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Montech AIR 1000 PREMIUM Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Montech AIR 1000 PREMIUM Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
26 190 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2024. 03. 16., változat: Montech AIR 1000 PREMIUM Black
Hitelesített vásárlás
A kivitelezés minősége az árkategóriához képest.
A bal alsó átjáró (oldalról nézve) használhatatlan, miután a tápegységet teljesen eltakarja. Tehát az MB-hez vezető hangkábelt a jobb oldali átjárón keresztül kell áthúzni, de még ezt is kb. 70%-ban elzárja a forrás. Ezt súlyos hibának tartom a szekrénytervezésben.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2024. 01. 08., változat: Montech AIR 1000 PREMIUM Black
Hitelesített vásárlás
Egy Zalman N5 TF házat váltott ami borzalmas szerelés szempontjából, meg egyébként is. Ez maga a tökély ahhoz képest. Jól szellőző, könnyen szerelhető, minőségi anyagból készült. Tényleg nem tudok rá rosszat mondani. Írtak olyat a neten, hogy nem vezérelhetőek alaplapról a beépített ventilátoros ledek, nekem mennek. Valószínűleg javították azóta.(MSI Z590 Unify alaplappal használom)
Tágas
Jól szerelhető
Jól szellőzik
4db Ledes venti
Elöl egy gombnyomásra kiszedhető szűrő a ventiknél
Mágneses szűrő a tetején
Nem szükséges az alaplapon keresztül vezérelni a ledes világítást.
A kábelezés simán elfér a gép hátoldalán még vastagabb kábelek esetében is, ezt tépőzárral lehet rögzíteni.
Nekem egy hátránya van. A tetején vannak a vezérlő gombok, és azok is hátrébb mint szeretném, de majd megszokom. Ami hiba, az az, hogy a tápegység feletti takaró lemezen a kivágott lyukakat nem lehet használni kábelezéshez, mert kitakarja maga a tápegység. Ezt nem tudom miért rakták oda, de nem olyan nagy probléma.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ