Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: MORA C 5641 CW

Termékkatalógus
MORA C 5641 CW - Tűzhely

Vélemények: MORA C 5641 CW

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MORA C 5641 CW témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MORA C 5641 CW termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MORA C 5641 CW megvásárlása után te is írsz értékelést.
146 690 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Michal, Rakovníkflag
Értékelve: 2023. 08. 29., változat: MORA C 5641 CW
Hitelesített vásárlás
Kérem, javítsa ki az Ön által kínált terméket, ahol Ön nyilvánvalóan a gyártótól másolt általános információkat, ez a típus nem rendelkezik nyílással! és XXL sütőedény helyett egy sekély sütőedényt szállítunk! Nos, mire várunk ma csodákat?
szállítási sebesség
Ennek a kályhának nincs bukónyílása! Szeretném felhívni a potenciális vásárlók figyelmét arra, hogy a termék leírásában szerepel egy bukónyílás, ami a tűzhelyen nincs, és nem erre a típusra gyártják!
A tartozékok tévesek a leírásban - az XXL mély sütőedény nem tartozik az áruhoz! Csak egy sekély serpenyő.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ