0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: MORA CMDN 3054 S

Termékkatalógus
MORA CMDN 3054 S - Hűtőszekrény

Vélemények: MORA CMDN 3054 S

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MORA CMDN 3054 S témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MORA CMDN 3054 S termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MORA CMDN 3054 S megvásárlása után te is írsz értékelést.
139 890 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

František, Čáslavflag
Értékelve: 2024. 05. 11., változat: MORA CMDN 3054 S
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
eddig oké, megfelel
0 ×Jelentés
Ivo, Praha 9 Čakoviceflag
Értékelve: 2024. 03. 10., változat: MORA CMDN 3054 W
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
teljesen megfelel az elvárásoknak, nagyszerű a pénzért
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 02. 04., változat: MORA CMDN 3054 W
Árösszehasonlítóból származó értékelés
meg vagyok vele elégedve
jó a beosztása
nagyon hangos
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 13., változat: MORA CMDN 3054 W
Hitelesített vásárlás
Eredetileg az S változatot rendeltem, de horpadt ajtóval érkezett, így újra elvitték (nem volt gond). Mivel láttam, hogy a karcolások és horpadások a rozsdamentes felületen látszanak, úgy döntöttem, hogy kihasználom a helyzetet, és rendeltem egy fehéret egy második próbálkozásra. És nem bántam meg. Vásárolt, mert ez az egyetlen, amely megfelel a maximális szélességnek és az önleolvasztó fagyasztónak. Az indítás után körülbelül 3 óra kellett ahhoz, hogy a fagyasztóban lévő jég részben megszilárduljon. A hűtőben a temperálás tovább tartott, a hőmérsékletet 2 °C-ra állítottuk be: 5 óra alatt 11 °C-ra, a kívánt 2 °C-ra körülbelül 13 óra alatt. Összességében elégedett vagyok a választékkal. Működik. Remélhetőleg zökkenőmentes darab lesz.
Matt megjelenés, ill. nem csillog annyira.
Csendes
A hűtőszekrény és a fagyasztó ajtaja között fekete műanyag dekoráció, nagyon szépen néz ki.
A leírásban azt írja, hogy nincs ajtófelhajtó (=a hűtőszekrény mindig ugyanolyan széles, ha zárva vagy nyitva van. ) Ez a leírás hamis. El tudom képzelni, hogy ez kellemetlen meglepetés és releváns ok lehet a hűtőszekrény visszavételére azok számára, akik megtippelték. Szerencsére beleférek.
A hűtőszekrény polcainak magassága nem változtatható. Még az ajtóban sem. A hűtőszekrény tetején csak egy extra lehetőség van. Inkább úgy néz ki, mint egy előkészítés egy palacktartó típusú polc lehetőségére, de sajnos nem találtam ilyet a Mora-tól sehol a neten.
A hátsó belső műanyagfal jobbra fent karcos, úgy néz ki, hogy valószínűleg egyenesen a műanyaggyártásból származik, de nincs kedvem az Alza ügyfélszolgálatával felvenni a kapcsolatot.
0 ×Jelentés
Petr, Roudnice nad Labemflag
Értékelve: 2023. 09. 08., változat: MORA CMDN 3054 W
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
OK
Semmi
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ