Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: MOSH ERGO2 L3A - piros

Termékkatalógus
MOSH ERGO2 L3A - piros - Deréktámasz

Vélemények: MOSH ERGO2 L3A - piros

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MOSH ERGO2 L3A - piros témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MOSH ERGO2 L3A - piros termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MOSH ERGO2 L3A - piros megvásárlása után te is írsz értékelést.
12 890 Ft
Szállításra kész 2 db

Felhasználói vélemények

Anna, Plzeňflag
Értékelve: 2024. 03. 10., változat: MOSH ERGO2 L3A - piros
Hitelesített vásárlás
A rugalmas bevonat lehetővé teszi a memóriahab teljes mobilizálását.
0 ×Jelentés
Pavel, Suchdol nad Lužnicíflag
Értékelve: 2023. 12. 27., változat: MOSH ERGO2 L3A - fekete
Hitelesített vásárlás
A háttámla egy kicsit hamis. Az egyik székembe ergonomikus ágyéktámaszt építettem be, ezért kerestem valami hasonlót egy olyan székre, amelyik nem rendelkezik ilyennel. Amit viszont találtam, az egy terjedelmes, vaskos párna, ami (igaz, ezt már a vásárláskor is észrevehettem volna) már a magassága alapján is azt sugallja, hogy nem fér el az ágyéki gerincben. Ehhez valami sokkal keskenyebbre van szükséged, ami elfér, nem pedig egy ilyen párnára, ami félig felér a hátadon. Nem igazán értem, hogy a méretei miatt miért érdemes használni, és sajnálom azokat, akik dicsérik a hatékonyságát, mert a valóságban maximálisan támogatja a hátat, de az ágyéki gerincet biztosan nem, ami az ágyéki támasz fő célja.
Drága és mindenekelőtt teljesen alkalmatlan a célnak megfelelő ágyéki támasz a hatalmas magasság miatt
0 ×Jelentés
Tomáš, Borekflag
Értékelve: 2023. 08. 22., változat: MOSH ERGO2 L3A - fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Jól kiegyenesít mind az autóban, mind pedig különösen az irodai széken. Több meleg van hátul, ami télen nem lesz rossz dolog. Csak meg kell szokni a párnát, mert az üléspozíció megváltozik, különösen az autóban.
szépen tartja a széket
kiegyenesíti a csavart ülésemet
0 ×Jelentés
Tomáš, Praha 9 - Hloubětínflag
Értékelve: 2023. 01. 20., változat: MOSH ERGO2 L3A - fekete
Hitelesített vásárlás
El sem tudom képzelni, hogy egész nap egy székben üljek e párna nélkül, ahogy most van. Már 2 éve megvan, és nem bántam meg.
Funkcionalitás
Design
Ára
0 ×Jelentés
Jiří, Přerovflag
Értékelve: 2022. 01. 25., változat: MOSH ERGO2 L3A - piros
Hitelesített vásárlás
Egy nem megfelelő irodai székhez vásárolt ülőpárnával együtt. Sajnos a legtöbb elterjedt (kijelölt) irodai szék háttámlája inkább a szórakozás kedvéért van, mintsem a helyes testtartás funkcionális segítésére, így nincs más választásunk, mint hogy ilyen típusú kiegészítőkkel segítsünk magunkon. A háttámla elég nagy, éppen elég puha és nagyon jól formázott. Még a legreménytelenebb "Comfort" vagy "President" székek is elfogadható helyet biztosítanak ahhoz, hogy nyolc órán át üljünk a számítógép előtt anélkül, hogy fokozatosan megölnénk a hátunkat. Mindenképpen ajánlom!
0 ×Jelentés
Vásárló, Solymárflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: MOSH ERGO2 L3A - piros
Hitelesített vásárlás
Piros
Kényelmetlen
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ