Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Motorola Moto G31 Dual SIM kék

Termékkatalógus
Motorola Moto G31 Dual SIM kék - Mobiltelefon

Vélemények: Motorola Moto G31 Dual SIM kék

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Motorola Moto G31 Dual SIM kék témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Motorola Moto G31 Dual SIM kék termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Motorola Moto G31 Dual SIM kék megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Praha 14flag
Értékelve: 2023. 04. 04., változat: Motorola Moto G31 Dual SIM kék
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A vásárlás elmulasztása
0 ×Jelentés
Tereza, Prahaflag
Értékelve: 2022. 12. 27., változat: Motorola Moto G31 Dual SIM kék
Hitelesített vásárlás
Hihetetlen meglepetés volt, nem csak az egyszerű és elegáns kialakításával. Gyönyörűen renderelt kijelző, amely csodálatosan reagál, ugyanakkor élénk a működése. Az Android 11 esetében ez valószínűleg már megszokott, de szép húzás, hogy a gesztusvezérlés már alapértelmezetten be van állítva, így nincs szükség a kijelző alján lévő navigációs gombokra, amelyek feleslegesen foglalják a helyet. És még ki sem próbáltuk a Motorola intelligens gesztusait. Az ujjlenyomat-érzékelő simán és azonnal reagál. Az Android a Motorola extrák nélkül (kivéve egy alkalmazást a háttérkép és az ikonok testreszabására) szintén teljesen isteni. Teljesen tiszta Android minden ballaszttól mentesen. Gyönyörű, hangos és tiszta hangzás. A fényképek is tisztességesek, az 50 Mpix-es hátsó kamera tökéletesen megfelelő. Egyedül talán a képstabilizátor hiánya hiányzik, de nem alapvetően, enélkül is rendben lehet éles fotót készíteni, ha nem -10-ben lövöldözünk és nem borzongunk a fagyban😁Vettük apának első smarphone-nak, és nem volt egy lépés rossz😉 Nagy lelkesedés összességében, ezen az árszinten egyértelműen nagy öröm és bevallottan a mondat, kevés pénzért sok zene, közhely, de ebben az esetben tényleg így van. A Motorola sosem volt a lovam, de ez megnyert engem, bár én egy "drágább" telefon tulajdonosa vagyok, ha szükség lenne egy új telefonra, nem fogok túl sokat gondolkodni😉
Android felépítmény nélkül
Gyönyörű kijelző
Egy élénk
semmi
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ