A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Motorola Moto G7 Power, lila

Termékkatalógus
Motorola Moto G7 Power, lila
4,6 25 értékelés
Mobiltelefon - 6,2", 1570 × 720 felbontású IPS, 8 magos Qualcomm Snapdragon 632 processzor, 4 GB RAM, 64 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 12 Mpx felbontású (f/2) hátsó kamera, 8 Mpx felbontású elülső kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM + kártya, kártyafüggetlen, gyorstöltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie
Kód:  SMTR5031b2 Termékszám:  MOM000004

Motorola Moto G7 Power, lila

A(z) Motorola Moto G7 Power, lila esetében teljesen egyértelmű, hogy egy okostelefonról van szó. Azért fejlesztették ki, hogy könnyen és gyorsan elérd a szociális hálókat, de Természetesen akár játszhatsz is rajta. A kijelző mérete 6,2", eszerint az átlagosnál nagyobb mobilok közé sorolható. Ez a modell 8 magos Qualcomm Snapdragon 632 processzort kapott. A memória mérete 4 GB. Teljesítményét tekintve igényesebb appok vagy játékok futtatására ajánlott. A(z) 64 GB belső tárhely már zene, filmek és játékok tárolására is elegendő. A(z) Motorola Moto G7 Power, lila mobilt komoly kapacitású 5000 mAh akkumulátor tartja működésben. Hatalmas előnye, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is felszerelték.

A(z) Motorola Moto G7 Power, lila okostelefon legfontosabb funkciói

  • A(z) Motorola Moto G7 Power, lila 6,2" méretű IPS kijelzővel bír, melynek felbontása 1570 × 720 px
  • Qualcomm Snapdragon 632 processzor és 4 GB memória
  • Grafikus chip: Adreno 506
  • A(z) 64 GB méretű belső memória egy MicroSD kartyával tovább bővíthető
  • SIM-kártya: dual sim + kártya
  • A hátsó (fő) kamera legnagyobb felbontása: 12 Mpx
  • A belső tárhely microSD kártyával bővíthető
  • Gyorstöltési funkció
  • A mobil feloldása arcfelismeréssel

A(z) Motorola Moto G7 Power, lila okostelefon kamerája és képernyője

Ez a jókora 6,2" átmérőjű kijelző téglalap alakú kivágással és HD felbontással rendelkezik. Akármilyen tartalmat képes remekül megjeleníteni. Komoly előnye, hogy az ún. IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget nyújt. Szelfiket vagy videókat készítenél? A(z) Motorola Moto G7 Power, lila okostelefon hátulsó kamerájával, melynek felbontása 12 Mpx fölöttébb elégedett leszel. Leginkább csúcsminőségű fényképek és videók készítésére alkalmas. Videófelvételek készítése közben jól fog jönni az elektronikus képstabilizáció. A fáziseltolásos autófókusz nagyon pontos és hatékony, ami leegyszerűsíti a fényképezést. Egy praktikus LED dióda plusz fényt biztosít ha kell. Az éjszakai mód jelentősen növeli a sötétben készült felvételek minőségét. A szelfik lelkes rajongói tökéletesen elégedettek leszelnek a 8 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Motorola Moto G7 Power, lila nagyszerű funkciói

Ebbe az okostelefonba egyszerre kettő SIM kártya is beilleszthető az nélkül, hogy elvenné a memóriakártya helyét. A belső memória kapacitása könnyen kibővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Motorola Moto G7 Power, lila okostelefon adatainak biztonságáról az integrált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A különleges arcfelismerő technológia lehetővé teszi a mobiltelefon villámgyors feloldását PIN-kód vagy minta megadása nélkül. Az "On The Go" (rövidítve: OTG) technológiának köszönhetően pendrive-ot vagy külső merevlemezt is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A WiFi-s internet kapcsolat és az alkalmazások működéséhez nélkülözhetetlen szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto G7 Power, lila
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola G7 Power fialová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto G7 Power fialová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto G7 Power Lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto G7 Power Lila.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ