AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: MSI GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G OC

Termékkatalógus
MSI GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G OC - Videókártya

Vélemények: MSI GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G OC

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MSI GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G OC témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MSI GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G OC termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MSI GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G OC megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Filip, Písekflag
Értékelve: 2022. 09. 17., változat: MSI GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G OC
Hitelesített vásárlás
Váltottam a 1080ti-ről erre a szépségre, aminek nem csak brutális a teljesítménye, amit a 3DMarkban megnéztem, de nagyon jól néz ki, semmi nem villog, nem világít, csak egy grafikon a technikai oldal iránt érdeklődő igényes felhasználónak. a funkcionalitás. Teljesen figyelmen kívül hagyom az előttem írt kolléga véleményét. A fiúnak fogalma sincs, miről beszél. Csak csökkentette az Alza értékelését, ami nyilvánvalóan a célja volt. Tökéletesen elégedett vagyok, de javaslom az MSI Center telepítését a Frozr figyeléséhez és kikapcsolásához.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 09. 14., változat: MSI GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G OC
Hitelesített vásárlás
Összességében a kártya az egyik legerősebb, de vannak olyan hibái, amelyek bosszantanak. Teljes POST és BIOS funkcionalitást várnék el az nvidiától, semmiképp a fekete képernyőt, amiről senki nem beszél, és feleannyi hőt is várnék, amiről szintén nem esik szó.
GTA V mindennel teljes sebességgel, részletek max. 4k-ban, Cyberpunk 4k-ben, mindennel teljes sebességgel, még messzemenően 4k-ban ultrán.
A passmark szerinti játékteljesítmény körülbelül 1-2%-kal tér el az rtx 3090-től.
játékteljesítmény egynek. Ha a PC bekapcsolása után kép jelent meg és nem fekete képernyő, akkor 4 vagy 5 csillagot adtam volna, lásd. a negatívumokban leírt kártyával kapcsolatos problémák.
MSI Z690 PRO A lappal és 4k monitorral a PC bekapcsolása után csak semmi jel és fekete képernyő jelenik meg mintha nem működne a grafikus kártya. Ez történik a 3090 ti-vel. 3060-al működik. Még a biosba sem tudsz belépni, a monitoron nem jelenik meg semmi. Multiboot-os ablakaim vannak (Win10 és Win11), és még a Microsoft rendszerindítási menüje sem jelenik meg. A diagramra gondoltam. a kártyáim nem működnek inkompatibilitás miatt. Azonban teljesen véletlenül azt tapasztaltam, hogy a PC egy idő után, körülbelül egy perc múlva magától (mert nem láttam a rendszerindító menüt és nem nyomtam meg az entert) elindult a Windows 11-be. https://rog.asus.com/forum/showthread. PHP
Megpróbáltam újraindítani a PC-t és megint kikapcsol a kép, POST nem látszik, BIOS-ba belépve a fekete képernyő marad. A kép valóban csak a Windows rendszerindítás után kapcsol be. Sehol nincs figyelmeztetés. Feleslegesen vettem ehhez új tápot, és mindent kipróbáltam, amikor ugyanez történt a 3090 ti-vel is. Most már tudom, hogy ez egy állítólag ismert hiba, amely a 4K-s monitoroknál és a 3000-es sorozatú nvidia grafikánál fordul elő.
A hozzászólók, akik azt írják, hogy “fuldoklik“, nem metaforikusan értik, és nem is viccelnek. Az alaplapot és a grafikát eltávolítottam, és csak nem vezető hordozóra csatlakoztattam. Játék közben a grafikus kártya nem kívánt melegítővé válik. Nagyon meleg van most a PC-n. Próbálj meg beszerezni egy vízhűtő rendszert 7 ezerért. tedd mellé ezt a grafikus kártyát és hirtelen 20 fokkal melegebb a CPU. Ez tényleg egy nem kívánt fűtőtest. Ilyen forró levegőnek nem szabad kijönnie a grafikus kártyáról.
A mortal kombat 11-ben, amikor minden teljesen be van állítva, a karaktered hibát (rossz megjelenítést) kap.
Ez a grafikai hiba komoly problémákat okozott nekem. Ilyen drága kártyáknál arra számítottam, hogy a számítógépem csatlakoztatása után elindul, vagy ha fekete marad a képernyő és nem történik semmi, akkor valami inkompatibilitás van. Nem is gondolnám, hogy a grafika nem ad jelet, mert 4k-s monitorom van és a grafikában van egy bug. Remélhetőleg az nvidia megjavítja az rtx 4090-el.
idegesített, hogy ez a hiba a 3090 ti esetében is előfordult, ami 35 ezerért grafikon. és egyáltalán nem indítottam el, mert nem arra gondoltam, hogy nem mutatja a POST és a boot menüt, hanem ha Windowsba kerül, akkor ugrik a kép. Vegyél AMD-t, az nvidia egy pofátlan félfunkcionális baromság és egy hülye fűtőtest, amitől felforrósítod magad és a processzorod.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ