Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: MSI MAG B560M MORTAR

Termékkatalógus
MSI MAG B560M MORTAR - Alaplap

Vélemények: MSI MAG B560M MORTAR

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MSI MAG B560M MORTAR témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MSI MAG B560M MORTAR termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MSI MAG B560M MORTAR megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Orlová 4flag
Értékelve: 2022. 12. 22., változat: MSI MAG B560M MORTAR
Hitelesített vásárlás
Időben leszállított áruk.
A termék neve egy másik termék nevét tartalmazza, így a leírás helytelen. A fényképen egy WIFI ^ Bluetooth csatlakozóval rendelkező termék látható, a leírás szerint ezek a funkciók (vezeték nélküliek), de valójában egy másik terméket kaptam. Csak a nevükben különböznek a weben. egy másik termék leírása és fotója. Nem fogom visszavinni a terméket, ezek nem olyan fontos funkciók, de kedves oldal moderátorok, kérem, hasonlítsák össze a termékinformációkat, mielőtt eladásra bocsátják, hogy ne legyen ilyen kellemetlenség.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ