Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: MSI MAG CH120I

Termékkatalógus
MSI MAG CH120I - Gamer szék

Vélemények: MSI MAG CH120I

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MSI MAG CH120I témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MSI MAG CH120I termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MSI MAG CH120I megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Lukáš, Praha 5flag
Értékelve: 2023. 09. 12., változat: MSI MAG CH120I
Hitelesített vásárlás
nagyon kényelmes
szép
0 ×Jelentés
Iva, Líbezniceflag
Értékelve: 2022. 06. 14., változat: MSI MAG CH120I
Hitelesített vásárlás
A szék felépítése kellően merev, a csavarok hatlapfejűek és imbuszkulcsosak, így megfelelően meghúzhatók. A csavarok nagy M8-asak, lazulás ellen anyaggal megkentek, így semmi sem dob ki, és a szék még nagy dőlésnél is stabilnak tűnik. Az 5 karú csillag fémöntvény. A kerekek teljesen műanyagok, átmérőjük 72 mm fékekkel (de nem néznek ki szilárdan). Az utasításokat nehéz elolvasni, és ki kell találnia, hogy hová tartoznak az egyes csavarok és alátétek. Az ülést a lábhoz rögzítő csavarok alatt van 4 lapos betétem és a háttámlát tartó karok alá teszem a rugós betéteket. Akkor marad néhány tartalék csavar. A szék lehetővé teszi az enyhe kilengést, amikor az ülés alatti csavar teljesen meglazult, de az ülés nem dönthető alaphelyzetben, ahogy az a leírásból tűnhet. A kartámaszok 3 irányban teljesen állíthatóak és szilárdan rögzítettek, és ki-be forgathatóak, ahol a hajtókarhoz rögzítve maradnak. A deréktámasz teljesen rendben van a rugalmas kshandákon, túl alacsony a fejtámla, ha a háttámla lyukait használod a kshandákhoz. Ezért a háttámla legmagasabban szűkített része köré szorítottam.
A teleszkópos lábam behúzott helyzetben van, a magassága megfelelő, és átlagos alkatom van. A teleszkópos lábat vezérlő kar a lábról kinyújtható, majd megengedett a lengés, mely során a háttámla és az ülés kölcsönös helyzetben mozog. A karnak van hézaga a csapágyban, és olcsón működik. Vagy a lábához csúszik, és nem lehet lengetni, és az ülés egyenes. Ez nem derül ki az utasításokból. Mondanom sem kell, sokat kell hátul nyomni, vagy többet kell a háttámlát lendíteni.
Az ülés dőlésszöge nem állítható egyénileg.
0 ×Jelentés
Ján, Čadcaflag
Értékelve: 2022. 03. 09., változat: MSI MAG CH120I
Hitelesített vásárlás
Kényelmes
Közepesen kemény ülés
Szilárd konstrukció
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ