AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: NAVITEL R980 4K (radarok, WiFi, Sony)

Termékkatalógus
NAVITEL R980 4K (radarok, WiFi, Sony) - Autós kamera

Vélemények: NAVITEL R980 4K (radarok, WiFi, Sony)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) NAVITEL R980 4K (radarok, WiFi, Sony) témával kapcsolatban? Nálunk 42 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) NAVITEL R980 4K (radarok, WiFi, Sony) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) NAVITEL R980 4K (radarok, WiFi, Sony) megvásárlása után te is írsz értékelést.
58 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Martinflag
Értékelve: 2024. 04. 22., változat: NAVITEL R980 4K (radarok, WiFi, Sony)
Hitelesített vásárlás
A szélvédőkamera telepítése és beállítása nagyon egyszerű és gyors. A fényképezőgép nagyon szilárdan tart a tartóban. A kamera szép 4k képpel és nagy, 140°-os nagy látószöggel rendelkezik. A kamera riasztja a radart. Minden felvétel lejátszható a NAVITEL DVR CENTER alkalmazásban a telefonjával való párosítás után, ahol. a kamera beállításai is elvégezhetők. Sajnos a kamerát továbbra is be kell dugni az autó gyújtásába.
Egyszerű használat
4k kép
Széles látószög 140°
Éjszakai minőségű felvétel
Kiváló minőségű mágneses kameratartó
Wi-Fi csatlakoztathatóság a felvételek egyszerű átviteléhez a telefonra.
Radar riasztások
A frissítés után mindent újra be kell állítani.
Mindig be kell csatlakoztatni az öngyújtóba.
0 ×Jelentés
Robin, Brno Bosonohyflag
Értékelve: 2024. 04. 22., változat: NAVITEL R980 4K (radarok, WiFi, Sony)
Hitelesített vásárlás
Az üvegtartó minőségi kivitelezése. A telepítés problémamentes, és az utasítások rendelkezésre állnak. A tartó az üvegen nagyon szilárdan tart, mindent gond nélkül. Gyors menüválasz, könnyű felhasználói tájékozódás. Van egy alkalmazás is. Kiváló minőségű videófeldolgozás éjjel-nappal.
A tartó és a kamera minőségi kivitelezése
Képminőség nappal és éjszaka
Gyors válasz a kamera menüjében
Egyedi alkalmazások a mobilján
USB-C
Viszonylag nagy érintőképernyő
Mágneses kameratartó - könnyű eltávolítás
Kevesebb érzékenység az érintőképernyő felső sarkaiban (nem akadályozza a használatot)
Kizárólag gyújtáson keresztüli tápellátás
0 ×Jelentés
Kateřina, Dražůvkyflag
Értékelve: 2024. 04. 22., változat: NAVITEL R980 4K (radarok, WiFi, Sony)
Hitelesített vásárlás
Kis kamera, mágnesekkel rögzítve. Töltés a tartón keresztül, de csak az öngyújtó c-csatlakozóján keresztül. A 4k kép gyönyörű éles vonalakat biztosít, még az apró részleteket is kiolvasva. Az éjszakai üzemmód sötétebb, de még mindig szép. Innovatív energiaellátása szuperkondenzátor formájában valósul meg. Az ionisztor garantálja a nyári és téli használatot. Azt is garantálja, hogy nem veszíti el az adatokat akkor sem, ha áramszünet van. Nagyon meg vagyok elégedve a kamerával. Megfelel az elvárásaimnak. Úgy veszi fel a felvételt, ahogy kell. Az alkalmazáson keresztül történő vezérlés egyszerű, azonnal beállíthatom, amire szükségem van.
Mágneses rögzítés
Érintésvezérlés
Szép kép
Vezérlés alkalmazáson keresztül
Alacsony és magas hőmérsékleten egyaránt használható
Sötétebb kép éjszaka, de még mindig szép
Nem lehet usb-n keresztül tölteni
0 ×Jelentés
Eva, Ostravaflag
Értékelve: 2024. 04. 22., változat: NAVITEL R980 4K (radarok, WiFi, Sony)
Hitelesített vásárlás
A kamera meglehetősen nagy. A kamera és a tartó összekötésére szolgáló mágnesek elég erősek, nem tudtam szétválasztani őket, és nem is akarok nagyobb erővel próbálkozni, nehogy eltörjön a tartó. Tehát ki kell vennem a fényképezőgépet a tartóval együtt. A fényképezőgéphez egy kellően hosszú kábel tartozik USB-C csatlakozóval és egy 12V-os aljzathoz csatlakoztatható dugóval. Számomra jobb megoldás lenne az eredeti USB-A adapter, mert így a fényképezőgépem tápegysége vette át az aljzatot, és már nem tudom vezetés közben tölteni a telefonomat. Az utasítások meglehetősen rövidek, de a kamera kezelése nem túl bonyolult, és az alkalmazás letölthető a mobiltelefonra. Tetszik az érintésvezérlés, és azt kell mondanom, hogy a kamera felvételei jók.
Cseh
Egyszerű használat
Felvétel minősége
Mobilalkalmazás
A kamera elég nagy
0 ×Jelentés
Michal, Zlín 12flag
Értékelve: 2024. 04. 20., változat: NAVITEL R980 4K (radarok, WiFi, Sony)
Hitelesített vásárlás
A kamera egyszerű kezelőszervekkel rendelkezik, és angolul is beállítható. Sajnos minden alkalommal, amikor frissítettem a firmware-t, a kamera visszaállt a gyári beállításokra. A kamera egyszerűen egy tapadókoronggal rögzíthető a szélvédőre, és bármikor átvihető egy másik autóba. A képminőség nappal és éjszaka is elég jó. A GPS-modul gyorsabb és pontosabb lehetne a sebességváltáskor. Az egyetlen nagy hátránya a vételár.
Kiváló minőségű kép nappal és éjszaka
Könnyű rögzítés a tapadókorongnak köszönhetően (rázkódásmentes felvétel)
Felhasználói felület cseh nyelven
Magasabb vételár
A firmware-frissítés után a kamera beállításai visszaállnak.
A GPS modul pontosabb és gyorsabb lehet
Kizárólag gyújtáson keresztüli tápellátás
0 ×Jelentés
Jan, Prahaflag
Értékelve: 2024. 04. 18., változat: NAVITEL R980 4K (radarok, WiFi, Sony)
Hitelesített vásárlás
NAVITEL R980 4K autós kamera Minőségi képek kompromisszumokkal A NAVITEL R980 4K már első pillantásra lenyűgözi elegáns kialakításával és a csúcskategóriás 4K felvétel ígéretével. Sajnos a gyakorlatban a kamera számos olyan problémával küzd, amelyek miatt kevésbé vonzó választás, mint amilyennek látszik. Képes oldal: Előnyök: A részletes 4K felbontás (3840x2160p) még az olyan apró részleteket is rögzíti, mint a rendszámtáblák és az útjelző táblák. A széles, 140°-os látószög a gépkocsi előtti és oldalsó jelenetet is lefedi. Kiváló minőségű éjszakai felvétel a Sony IMX415 fényérzékelőnek köszönhetően. Mínuszok: Gyengébb képstabilizálás, ami elmosódott felvételeket eredményez egyenetlen utakon. Alacsonyabb felbontású felvételek (pl. 1080p) nem nyújt kielégítő minőséget, a kép szemcsésnek tűnik. Funkciók: Előnyök: Integrált radarérzékelő, amely figyelmeztet a fix és mobil radarokra (sajnos az adatbázis nem frissül olyan gyakran). Wi-Fi csatlakoztathatóság a felvételek egyszerű átviteléhez a telefonra. GPS "Navitel Navigator" funkcióval a navigációhoz (a GPS pontossága sajnos problémás). Mínuszok: A parkolási üzemmód nem működik megbízhatóan, a kamera nem indul el automatikusan mozgás érzékelésekor. Mindez feltételezi, hogy megvásárolja a NAVITEL SMART BOX MAX kábelt, különben a parkolási mód nem működik. A kamera vezérlése az érintőképernyő segítségével nem a legintuitívabb. GPS-problémák: A kamera legnagyobb hátránya a nem működő GPS. A jel gyakran elvész, különösen városokban vagy sűrűn beépített területeken. Ez lehetetlenné teszi a navigációs és radarérzékelő funkciók megbízható használatát. Ráadásul az árnyékolt elülső üveg még rosszabbá teheti a GPS-vételt. Következtetés: A NAVITEL R980 4K minőségi videofelvételt kínál, de a GPS és a vezérlés problémái miatt ez a készülék nem jó. Ha megbízható navigációval és radarérzékeléssel rendelkező kamerát keres, ez a kamera sajnos nem jó választás. Vannak más modellek is a piacon, amelyek hasonló képminőséget és funkciókat kínálnak alacsonyabb áron. Ajánlás: A NAVITEL R980 4K kamera megvásárlása előtt olvassa el figyelmesen a véleményeket, és fontolja meg az alternatívákat. Ha a minőségi videofelvétel a prioritás, egy kamera is elég lehet. Ha azonban megbízható GPS-funkcióra is szüksége van, akkor azt javaslom, hogy válasszon egy másik modellt.
4K felbontás
Széles látószög 140°
Éjszakai minőségű felvétel
Wi-Fi csatlakoztathatóság a felvételek egyszerű átviteléhez a telefonra.
Kiváló minőségű kameratartó
Gyengébb képstabilizálás egyenetlen utakon
a kép kisebb felbontásoknál szemcsésnek tűnik (pl. 1080p)
A parkolási mód nem működik megbízhatóan
Nem működő és pontatlan GPS
0 ×Jelentés
Petr, Dolní Lutyněflag
Értékelve: 2024. 04. 17., változat: NAVITEL R980 4K (radarok, WiFi, Sony)
Hitelesített vásárlás
Megfelel mindennek, amire szükségem van, a kamera és az alkalmazás egyszerű kezelése, jó képminőség, a rendszámtábla olvashatósága a távolságtól, a láthatóságtól és főként a sebességtől függ, a felvétel lejátszása a mobiltelefonon lehetséges, ha a kamerához wifin keresztül csatlakozik, a felvétel akár 8x sebességgel vagy 0,125-re lassulhat, a felvétel hossza 1 perc és 10 perc között állítható be.
egyszerű és gyors beállítás, cseh nyelv
telefonos alkalmazás, ahol beállíthatok, megnézhetem a felvételt, vagy letölthetem a felvételt a telefonomra.
mágneses tartó
200-400 méterre előre figyelmeztetnek egy radar vagy vasúti átjáró előtt.
érintőképernyő, fényképet készíthet vagy rögzíthet/menthet egy felvételt vezetés közben, nem íródik felül, amíg nem törlöm azt.
a radarjelzés csak a haladási irányban működik, ha a radar az ellenkező irányban van, és mindkét irány le van engedve, a kamera nem figyelmeztet rá
Hiányzik az autós hálózati adapter beépített USB/USB-C bemenete. Az autómban csak egy USB bemenet van, és amikor több emberrel hosszabb távolságra vezetek, valaki mindig fel akarja tölteni a mobiltelefont, de az autós töltő megosztására szolgáló adapter nélkül nem lehetséges.
0 ×Jelentés
Jiří, Ostravaflag
Értékelve: 2024. 04. 17., változat: NAVITEL R980 4K (radarok, WiFi, Sony)
Hitelesített vásárlás
A kamerát az általános pozitív értékelés miatt ajánlom, a GPS sebességváltozásokra való lassabb reagálást leszámítva nincs okom panaszra. A kamera könnyen telepíthető, beállítható és működtethető. A mobilalkalmazás segítségével azonnal megtekintheti a videó- és fényképfelvételeket, így nem kell elővennie a memóriakártyát, és a számítógéphez rohannia. A videokép megfelel az állítólagos 4K minőségnek, a kép nem remeg. Véleményem szerint egy jó kamera, amely megfelel az elvárásaimnak.
Képminőség
Fix mágneses tartó
Egyszerű használat
Szinkronizálás a mobilalkalmazással
Lassú GPS sebességjelző válasz
0 ×Jelentés
Ondřej, Ohrazeniceflag
Értékelve: 2024. 04. 17., változat: NAVITEL R980 4K (radarok, WiFi, Sony)
Hitelesített vásárlás
Nagyon intuitív telepítés és első indítás, minden nagyon gyorsan beállítható magán a fényképezőgépen az érintőkijelzőnek köszönhetően, de javaslom, hogy azonnal telepítsük az alkalmazást, amely egy nagyon kellemes felülettel rendelkezik, amelyben gyorsan tájékozódhat, mert a kijelzőn lévő néhány gombot nem lehet egyszerűen megnyomni. Javaslom, hogy először a kamera firmware-jét frissítse, majd a beállításokat. Nagyon jól tart az üvegen, még a busz függőleges üvegén is. A képminőség 4K-ban kiváló, és még sötétben vagy esőben is kellemesen meglepett, hogy milyen jó a kép, még akkor is, ha közvetlenül a napba vezetsz. Az alkalmazás nélkül a kameráról készült felvételek lejátszása sem lehetséges.
Szuperkondenzátor
Hosszú tápkábel
Képminőség
Mágneses tartó integrált tápegységgel és GPS-szel
Egyszerű működés
Frissítés után vissza kell állítani
Nem tudja megváltoztatni a WI-FI adatokat
Időszakos GPS-kimaradások
0 ×Jelentés
Jaroslav, Pluhův Žďárflag
Értékelve: 2024. 04. 16., változat: NAVITEL R980 4K (radarok, WiFi, Sony)
Hitelesített vásárlás
A kamera minőségi termék, amelyet érdemes legalább kipróbálni. Elégedett vagyok a fényképezőgéppel. A kamera telepítése és első bekapcsolása egyáltalán nem jelent problémát. A kameratartó nagyon jó minőségű, és a mágneses rögzítésnek köszönhetően a kamera a tartó eltávolítása nélkül is eltávolítható. A képminőség nagyon jó. Az egyetlen dolog, amit hibának veszek, az a közeledő radar figyelmeztetése, mert az első alkalommal nagyon megijed, a második dolog pedig az, hogy telepíteni kell a Navitel videók megtekintésére szolgáló alkalmazást, anélkül nem indul el. De egyébként teljesen elégedett vagyok a kamerával, és biztosan betölti a célját.
képminőség
könnyű telepítés
Felhasználói felület
mindig be kell dugni és feszültség alatt kell lennie.
Navitel alkalmazás telepítése szükséges
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 29
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ