Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: NEDIS RFWS20WT

Termékkatalógus
NEDIS RFWS20WT - Kapcsoló

Vélemények: NEDIS RFWS20WT

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) NEDIS RFWS20WT témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) NEDIS RFWS20WT termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) NEDIS RFWS20WT megvásárlása után te is írsz értékelést.
4 590 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 13., változat: NEDIS RFWS20WT
Hitelesített vásárlás
lásd a negatívumokat, a leírás szövege pontatlan és félrevezető.
az ár tisztességes a szükséges funkciókat figyelembe véve
a leírásban szinte minden márkával működik, a kézikönyvben és a valóságban is az azonos márkájú készülékekkel párosítható - azaz. nem továbbít kódokat az rf433 frekvencián(! ) emiatt használhatatlan az rf 433 átjáró használatakor - Visszaadom a következő adatokat
0 ×Jelentés
Štěpán, Stará Huťflag
Értékelve: 2023. 02. 08., változat: NEDIS RFWS20WT
Hitelesített vásárlás
A szobával szemben lévő falon keresztül, kapcsolóval összekötve, több mint egy éve működik probléma nélkül, az első akkumulátor egy évig tartott.
0 ×Jelentés
Petr, Praha 3 - Žižkovflag
Értékelve: 2022. 10. 11., változat: NEDIS RFWS20WT
Hitelesített vásárlás
A termék kicsomagolása után nagy csalódás volt a termék dizájnját tekintve. Nagyon olcsónak tűnik, annyira kényelmetlen a gombok megnyomása, hogy ki sem próbáltam a funkcionalitást és azonnal visszaküldtem a terméket. A műszaki paraméterek egyébként megfelelnének nekem.
jó méret
elfogadható kialakítás
kétcsatornás
Teljesen szörnyű kialakítás - nagyon kellemetlen érzés a gombok megnyomásakor, úgy tűnik, hogy a gombok meggörbülnek a közepén
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ