Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: NESEDA Normál antracit

Termékkatalógus
NESEDA Normál antracit - Irodai szék

Vélemények: NESEDA Normál antracit

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) NESEDA Normál antracit témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) NESEDA Normál antracit termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) NESEDA Normál antracit megvásárlása után te is írsz értékelést.
355 790 Ft
Várható időpont: április 30, 2024

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 01. 30., változat: NESEDA Normál antracit
Hitelesített vásárlás
Úgy vettem meg a széket, hogy azt hittem, nem kényelmes, és arra kényszerít, hogy ne üljek sokáig egy pozícióban. Ezt tökéletesen megcsinálta. A pozicionálhatóság jó, és a széles üléspárnának köszönhetően nem okoz gondot pl. Török ül. De azzal nem számoltam, hogy az "operak" keskeny párnázása annyira kényelmetlen, hogy szó szerint fáj. Csak nem akarom mindig 60 percenként cserélni az ülést, de a keskeny párnázás nem osztja el a súlyt a hát nagyobb felületén, és csak a sarkamra nyomja, ami kezd fájni. Nem igazán értem, miért nem lehet az operak teljes felületét kipárnázni, hihetetlenül hasznos lenne. Térdelés vagy guggolás közben, amikor nincs lehetőséged a lábadat a talajon "rögzíteni", akkor a székre fordulok, még akkor is, ha nem akarok, és úgy kell beállítanom a pozíciót, hogy az alkarom az asztalon legyen, és így megelőzzem a fordulást. A szűkebb fordulókör senkit sem zavarhat. A legnagyobb mínusz az a tény, hogy egy év után a mechanizmus megingott, és elég sokat. Guggolok, térdelek, ülök a széken, arra használom, amire való, és az utasításoknak megfelelően. Elvárnám tőle, hogy készen álljon erre. Elég kényelmetlen a guggolásban. Ezért adok neki 2/5 helyett 4/5-öt.
Ez arra kényszerít, hogy változtassunk a pozíciónkon.
Törökülésben, ketrecben és más egzotikus pozíciókban.
A háttámla rendkívül kényelmetlen.
A szerkezet tömör acél, még így is megingott egy év után.
A székre támasztott lábakkal (térdelve, guggolva) a szék túl könnyen fordul.
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 04. 26., változat: NESEDA Normál antracit
Hitelesített vásárlás
Ha keresed, menj el a bemutatóterembe és próbáld ki. De ha nem vagy tökéletes testtartással rendelkező sportoló, akkor ez nem választható az Ön számára.
Kivételesen és dizájnban fogsz jönni
Letérdelhetsz rá és nem eshetsz el
Lehet, hogy egy másik személy, például egy gyerek ül melletted
Nagyon fáj a hátam abban a székben
Olyannyira, hogy odasétáltam az étkezőszékhez
Ez egy hatalmas üzlet, ami nem fér be a bőröndbe
Tehát ne feltételezze, hogy elviszi egy tesztre, és könnyen visszaküldi
Ha már problémái vannak a nyaki vagy ágyéki gerincvel, ez a szék nem vezet, és nem támaszt meg, hanem rögzíti a tehermentesítési szokásokat
Acél konstrukció a háttámlához - ha két gyereked van, az egyik a széken forog, a másik pedig egy szék mellett áll, akkor előfordulhat, hogy olyan háttámlát kap, ami nem vacakol ásóval vagy kapával
Ez a szék valóban nem fogja megtámasztani a fáradtság pillanataiban – nincs hova támaszkodnia
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ