Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Netatmo Doorbell

Termékkatalógus
Netatmo Doorbell - Videó kaputelefon

Vélemények: Netatmo Doorbell

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Netatmo Doorbell témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Netatmo Doorbell termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Netatmo Doorbell megvásárlása után te is írsz értékelést.
128 490 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Michal, Prostějov 1flag
Értékelve: 2024. 04. 28., változat: Netatmo Doorbell
Hitelesített vásárlás
Megfelel a követelménynek
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 08. 18., változat: Netatmo Doorbell
Hitelesített vásárlás
Ha tudnék nulla csillagot adni, akkor ott lennének. A harangot a modern megjelenés miatt választottam, ez az egyetlen dolog, ami vicces. A vásárlás idején ez egy forró hír volt, így még az interneten sem tudtam tanulmányozni a hibaarányt vagy a hiányosságokat. De két és fél év használat után azt mondhatom, hogy katasztrófa. Most teljesen meghalt, nem tudok várni a reklamációra vagy a cserére (és már az első vásárlásom után kicserélték az egyiket). Legfontosabb hiányosságok: 1) a telepítés egy katasztrófa, egy olyan személy számára, aki egy kicsit technikailag érti, valahogy lehetséges, de amikor látom a "könnyű telepítés" hirdetési szarságukat a weben, meg akarom ütni őket. 2) a hatótávolságban lévő wifinek extra erősnek kell lennie, vagy extenderrel kell erősíteni, hiába állok a csengő mellé a telefonommal és nézem rajta a streameket full hd-ban, a csengőnek nem elég, nem értem miért, az adatfolyamokat felviszi, de ő már a jel felénél van és kiesik, a gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a csengő megszakad és nem is tudsz róla, vagy a késleltetés tőle a telefonig (mielőtt értesítene, hogy valaki csönget) olyan nagy, hogy mire az ajtóhoz érsz, a postás már elment. ez annyiszor megtörtént, hogy szegény hölgy tudta, hogy meg kell várnia, amíg hazaérek és jövök. 3) a mozgóképfelvétel hosszú késleltetéssel történik, van egy csengőnk az oldalfalon, alatta egy postaláda, amikor szórólapokat hoznak és a postaládába tömik, a videofelvételen a fejem tetejét látom, ahogy a postás távozik (a késleltetés több mint 5 másodperc), de lehet, hogy ez egy szándékolt fikció - vagyis ha azt akarod, hogy a feleséged ne lássa, hogy mikor indulsz el sörözni és mikor jössz vissza, akkor az egy durranás, ha elég gyorsan futsz a kamera elé, nemhogy nem leszel a videón, de még a mozgást sem regisztrálja! 4) Nem tudom, hogy androind, de az iOS készülékeknél nem lehet megváltoztatni a dallamot, amit a telefonról játszik, amikor valaki csörög. és a dallam még a legnagyobb hangerőn is olyan tragikusan halk, hogy még ha a csengő működik és szól, akkor is könnyű egyszerűen nem hallani (még akkor sem, ha van tel. a zsebedben) 5) az összes hiányosságot felsorolni egy nagyobb könyvre lenne elég, nem tehetek róla, hogy legalább a főbbeket felsoroljam, néhány dolog javult az elmúlt egy évben és így a tartós hiányosságok ellenére egyfajta naivitással reménykedtem, hogy fokozatosan mindent finomítanak, de most, hogy teljesen elhalt és valami újat kell vennem, szeretném lebeszélni a potenciális vásárlókat erről a jónak tűnő zgarból, nem éri meg a pénzt és annyi bosszúságot okoz, hogy már a felét sem adnám érte többé
csak a megjelenés, ez volt az oka a vásárlásnak.
minden más
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapest XVI. kerületflag
Értékelve: 2023. 08. 06., változat: Netatmo Doorbell
Hitelesített vásárlás
Ezért az árért hosszabb élettartamot vártam volna... Hiába van kialakítva a helye, más termékre fogom lecserélni.
Amikor éppen működik, akkor nagyon jó
Többször tönkrement benne az SD kártya
Néhány havonta kell neki egy factory reset
Sajnos teljesen tönkrement 2 év alatt, külföldi fórumok alapján szériahiba...
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 27., változat: Netatmo Doorbell
Hitelesített vásárlás
Amikor működik, akkor nagyszerű, de sajnos nem mindig működik: -( Kb. egy hónap után a memóriakártya elkezdett tönkremenni, és csak az egész csengőre lehet igényt tartani, ezért vettem egy újat, mert itt nem lehet kihúzni a vezetékeket. Hülyeség, hogy a csengő rendszeresen megszólal, ha rásüt a nap, ami elég gyakori egy csengőnél, és figyelembe kell venni. A felvételnek nincs értelme, akkor a kamera nem látna semmit. A csengő időnként kikapcsol, és nem válaszol. Eddig mindig csöngött, és otthon is szólt a csengő, csak még nem láttam semmit. Megoldottam a Shelly 1-gyel a központban, és távolról újra tudom indítani a csengőt. A harangot elég bonyolult volt a szigetelt homlokzatra szerelni, kár, hogy nem lehet egy szabványos elektromos dobozra csavarozni. De ezt előre tudtam, és számítottam rá, hogy ez egy kis kihívás lesz: -) De az elektromos dobozra való felszerelés is ugyanolyan szép lenne.
Látom, ki csenget
kommunikáció még távolról is, ha nem vagyok otthon.
szuper integráció iPhone/Pad/Watch/TV/Mac készülékekkel
A személyérzékelés elég jól működik
ha az elektronika meghibásodik, eddig mindig a mechanikus csengő szólalt meg.
a memóriakártya körülbelül egy hónap után meghalt
néha összeomlik és újra kell indítani
túlmelegszik és leáll (majd újra bekapcsol)
Az állat- és járműérzékelés egyáltalán nem működik
nem csavarozható szabványos elektromos dobozra
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 04. 10., változat: Netatmo Doorbell
Hitelesített vásárlás
A Netatmo csengővel kapcsolatos tapasztalataim után azon gondolkodom, hogy lecserélem egy Ring csengőre. Biztosan tudom, hogy nem venném újra.
Nagyon érzékeny a Wi-Fi vételre. Anyagilag szétkapcsolva. A router és a csengő között egy fal van.
Későn reagál az emberek mozgására, általában csak akkor riaszt a mozgásra, amikor a személy már szinte nincs a képben.
Zúg a mikrofon.
0 ×Jelentés
Ladislav, Králův Dvůrflag
Értékelve: 2020. 10. 19., változat: Netatmo Doorbell
Hitelesített vásárlás
Munkavégzés
táp 230V - 12V - 24V
Ha WiFi jel, minőségi videó és hang
5Mz-re nem megy
Jelentősen gyengébb WiFi 2,4 Mz-es vétel a Natatmo Presence-hez képest, ugyanazon a helyen tesztelve
Összetettebb beállítások
0 ×Jelentés
Jan Solar, Praha 4 - Michleflag
Értékelve: 2020. 10. 10., változat: Netatmo Doorbell
Hitelesített vásárlás
Könnyű csatlakoztatás bármely meglévő csengőáramkörhöz (8-24 V vagy 230 V)
A gyártó által leírt összes funkció funkcionális, hasznos és logikus
Jelenleg ez egy új termék, és idővel több funkció is hozzáadható, mint pl. a csengőhangok csak bizonyos időpontokra való korlátozásának lehetősége (hasonlóan a telefon Ne zavarjanak funkciójához).
Amikor a csengő rögzíti az ajtó előtt elhaladókat egy családi ház esetében, előfordul, hogy a rögzítés azután kezdődik, hogy az ember elhalad a csengő előtt, és akkor kap egy értesítést, ahol nincs senki. Nem úgy működik, mint pl kamerákhoz, ahol mozgásérzékelés esetén a kamera néhány másodperccel a mozgás érzékelése előtt megjelöli és elmenti a felvételt, mert még rögzít, így értelmes felvételt láthat. A harang csak akkor kezdi el a felvételt, ha mozgást észlel, és nem tudja, mit csinált az ágyú korábban.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ