Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Netatmo Welcome + Sziréna + Szenzorok

Termékkatalógus
Netatmo Welcome + Sziréna + Szenzorok - IP kamera

Vélemények: Netatmo Welcome + Sziréna + Szenzorok

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Netatmo Welcome + Sziréna + Szenzorok témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Netatmo Welcome + Sziréna + Szenzorok termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Netatmo Welcome + Sziréna + Szenzorok megvásárlása után te is írsz értékelést.
150 590 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Vladimír, Prahaflag
Értékelve: 2023. 07. 28., változat: Netatmo Welcome + Sziréna + Szenzorok
Hitelesített vásárlás
Azt hiszem, többet vártam: )
Az alkalmazás nagyon jó.
Az arcfelismerés működik: -)
Lehetőség további hangok kiváltására a jelenlétet imitáló szirénából.
Abszolút őrült (nem) érzékelő/sziréna/kamera tartomány. Még egy lakás egyetlen szobáján belül is gondot jelent néha.
Az érzékelők érzékenységének hangolása valóban mestermunka. Az ajtón lévő rezgésérzékelő igazán klassz, állítsa be úgy, hogy ne váltson ki minden ajtócsapást a szomszédoknál.
Wifi: Egyáltalán nem ajánlom: Annak ellenére, hogy a kamera körülbelül egy méterre volt egy elég gyors internetkapcsolattal rendelkező modemtől, problémák adódtak. A kábel csatlakoztatása után a problémák megszűntek.
Az első telepítés sikertelen volt, és vissza kellett állítanom a kamerát a gyári beállításokra. Megbirkózom vele, de egy nem informatikusnak nem sok.
Az előre megadott beállítások némelyike nagyon furcsa, és alaposan át kell nézni a beállításokat - Például az érzékelő alapértelmezés szerint egyáltalán nem váltja ki a riasztást behatoláskor.
Annak ellenére, hogy már elég jól beállítottam, néhány szenzor még mindig megőrül néha, és újra kell indítani a kalibrálást vagy beállítani az érzékenységet.
A fényképezőgép teste eléggé felforrósodik, így remélhetőleg a fényképezőgép nem megy a szilikon mennyországba néhány hónap alatt.
Üdvözölném, ha a webes felületet ki lehetne kapcsolni.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ