Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: Nextbase Dash Cam 522GW

Termékkatalógus
Nextbase Dash Cam 522GW - Autós kamera

Vélemények: Nextbase Dash Cam 522GW

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Nextbase Dash Cam 522GW témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Nextbase Dash Cam 522GW termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Nextbase Dash Cam 522GW megvásárlása után te is írsz értékelést.
83 120 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 31., változat: Nextbase Dash Cam 522GW
Hitelesített vásárlás
Az első bekapcsolás után teljes kétségbeesés. Egyik funkció sem működik. Az első a firmware-frissítés szükségessége. -Az alkalmazáson keresztül nem, de kábelen keresztül PC-re vagy SD-kártyára igen. Újabb fokozatos, lépésről lépésre történő eltérés. Alpha omega memóriakártya! Lassú kártyával (egyébként ezzel a kártyával az akciókamera 2k felbontásban tökéletesen működik) az operációs rendszer lefagy és nem töltődik be, vagy csak egy percig vagy 15 másodpercig. Méghozzá értesítés nélkül. Sem a bejelentkezés, sem a böngészés nem működik. Miután kicseréltem az SD-kártyát egy SanDisk microSDXC 128GB Extreme + Rescue PRO Deluxe V30 U3 kártyára, minden úgy működik, ahogy kell. ún. most ez a dashcam teljesen működőképes minden szinten (kivéve. alexy és sos- nem akarom nem aktivált). Az öngyújtó aktiválásakor történő automatikus bekapcsolás problémamentesen rögzít két fájlt 2K felbontásban. Az alkalmazás és a PC program teljes mértékben kielégítő. Nagyszerű feldolgozási lehetőségek. Bluetooht-on keresztül csatlakozik, és nagy sebességű wifi-kapcsolatot hoz létre a fényképek, videók és előnézetek átviteléhez. A kizárólag akkumulátoros parkolási üzemmód csak vészhelyzetben működik - csak körülbelül két-három felvétel erejéig tart. Az érzékenység véleményem szerint alacsony, de valószínűleg használható. A parkért. az üzemmód jobb, hogy csatlakoztassa a biztosítékdobozhoz egy állandó plusz - lehet vásárolni egy készletet a tartozékok. A Használhatósági fotó csak tájékoztató jellegű.
Minőségi vezetési előélet.
Elég hosszú kábel a tápegységhez
A mágneses rögzítés nagyszerű
Lehetőség fényképek készítésére vezetés közben, egyszerű módon
Saver sebességjelzővel
a beépített polárszűrő nagyszerű!
jelentős problémák a felépülésben.
A funkcionalitás alfája és omegája a gyors kártyák használata.
Az autós szivargyújtó adapter nem teszi lehetővé a további használatot. (a versenytársak USB portot is kínálnak a tápellátáshoz)
a beépített akkumulátor viszonylag alacsony üzemideje
0 ×Jelentés
Jiří, Zlínflag
Értékelve: 2023. 11. 17., változat: Nextbase Dash Cam 522GW
Hitelesített vásárlás
A kamera nagyon jól sikerült, ami a fényképezőgépet és a képfelvételt illeti, nem sok panaszom van, de a problémák a rossz SD-kártya használatakor jelentkeznek. Ha a kártya bármilyen módon megzavarodik, a fényképezőgépnek gondot okoz a bekapcsolás, vagy egyszerűen elakad a felvétel közben, amit onnan lehet észrevenni, hogy nem kapcsol ki, és nem is lehet kikapcsolni, csak a Reset gombbal. A kamera tápellátásához szükséges hardverkészlet számomra pénzkidobás. Nem tudja, hogy a jármű be van-e indítva vagy sem. Nincs hozzá ACC kábel csatlakoztatva, így defacto nonstop bekapcsolva van, az egyetlen dolog, amit csinál, az az, hogy kikapcsol, amikor az akkumulátor az élet határán van, így a jármű "LEHET" még mindig elindul. A ParkShield egy önálló fejezet. A ParkShield G-érzékelőt használ, így amikor mozgást érzékel, azonnal rögzít egy 3 perces sorozatot, amelyet elment és zárol. Nekem személy szerint van egy kamera a Lancia Voyageremben, és a kamera két napig tud így parkolva dolgozni. Ezután a 125Gb-os kamera tele van zárolt fájlokkal, és a kamera nem működik. Miért? A kamera olyan érzékeny, hogy abszolút mindent rögzít. Minden széllökés vagy egy autó lendülete, amikor egy másik autó elhalad mellette. Minden automatikusan zárolt fájl. két nap állás után volt egy bambillió zárolt fájlom tartalom nélkül. G Az érzékelő érzékenysége semmilyen módon nem állítható. Az érzékenységi beállítás csak arra szolgál, amikor az autó mozgásban van, hogy például ütközéskor zárolja a felvételt, de ezt teljesen ki kellett kapcsolnom. A kamera minden kemény fékezést, kátyút vagy fekvőrendőrösödést kizárt. Én személy szerint valószínűleg egy másik fényképezőgépet javasolnék. Nagyon szép kivitelezéssel és igazán jó minőségű anyagokkal rendelkezik, de alapvetően egy hülye kamera, amelynek a vezetés közbeni rögzítésen kívül más funkcióval is meggyűlik a baja. A ParkShield gyakorlatilag használhatatlan, és összességében ez egy drága kamera, amely alig kezeli az olcsó szar kamerák funkcióit.
Kiváló, minőségi design
Fényképezőgép anyaga
Képminőség
A ParkShield használhatatlan
Nagy SD kártya érzékenység
Problémás kameraviselkedés
Bővebben a kommentárban
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ