Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Nokia C20 Dual SIM 32 GB kék

Termékkatalógus
Nokia C20 Dual SIM 32 GB kék - Mobiltelefon

Vélemények: Nokia C20 Dual SIM 32 GB kék

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Nokia C20 Dual SIM 32 GB kék témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Nokia C20 Dual SIM 32 GB kék termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Nokia C20 Dual SIM 32 GB kék megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 07. 07., változat: Nokia C20 Dual SIM 32 GB kék
Hitelesített vásárlás
Nem vártam tőle semmit, de akkor is tragédia. A kamera sokkal rosszabb, mint a 10 éves kínaim kamerája. Szöveget nem lehet vele fotózni, nem fókuszál, minden fotó rózsaszín. A 300-as nyomógombos telefon kamerája szebb képeket készít. Az akkumulátor élettartama katasztrofális – este lefekszik, 46%-a van, reggel pedig lemerült a telefon. Hihetetlenül lassan tölt. Egy normál telefon gyorstöltés nélkül kétszer gyorsabban töltődik, még akkor is, ha kétszer akkora akkumulátorral rendelkezik. Itt körülbelül 5 órát töltesz, és boldog vagy, ha két napnál kevesebbet bírsz munka nélkül. Még ha letiltom is az adatokat, a telefon akkor is csatlakozik rajta, még akkor is, ha wifin vagyok. Csak néhány B-t tölt le, de akinek nincs adatcsomagja, és az üzemeltető a csatlakozás után azonnal 29 CZK-t kér egy napi csomagért, annak nagyon szép. Gondolom visszaküldöm, mert ez nagyon ijesztő.
Az akkumulátor üzemideje
Lassú töltés
A kamera teljes tragédia
Akkor is csatlakozik az adatokhoz, ha le van tiltva
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ